..

jag har fått blogg torka......
tänker bara skriva när jag har något i skallen...


see ya later!

INTE SKRIVIT PÅ LÄNGE, HAR INTE HAFT TID!

jag ahr verkligen fullt upp, jag gymmar och har äntligen fått lite tid den här veckan att umgås med kompisar och självklart åka till hästen. Så ja, men ni får passa er efter mig, jag passar mig inte efter er! :) för jag har ett annat liv bakom bloggen :)


see ya bitches! :)

PRÖVADE PÅ GYMMET IDAG!

Något så sjukt kul!! haha, fan vad jag kämpade! ERKÄNN TED!!!!!!!!!!! :p
är helt slut i mage rygg och ben, vi får helt enkelt se hur jag mår i morgon!! ska ju träna då med, men tror att ja kommer ta det lugnt! Nicole ska med, nu ska hon få känna på jädrar anamna ;) haha
längtar till PH!!

HEMMAKVÄLL

har bara varit hemma, har inte orkat gå ut faktiskt... :P
Ska gå och lägga mig i sängen snart!
Men FÖRST ska ja tvätta piercing och örat! det nya hålet ;)

EN TIMME SEN

åkte filippa hemifrån mig. Vi vaknade upp vid 11 typ, för hennes kompis ringde, så vi kollade på ICE AGE 2! Älskar den filmen xD!
Sen stack hon vid typ 1, för hon skulle möta sin mamma vid halv 2 inorra sköndal..
Så nu sitter jag här och har skit tråkigt... Vet inte vad jag ska göra ikväll, tror jag bara ska vara hemma :)

ÖRA!

kom hem från att träffat Lippa i fruängen, sen åkte vi till mariatorget till Hornsgatan! Sen att hon ska ha piercat sig på CALM! Skit bra ställe om man vill ha kul när man piercar sig! :) Sen stack vi till slussen och käka tacobar, sen till Tyresö Centrum, lippa köpte trosor, sen gick vi och tog hål i örat! haha, har bestämt migg att jag ska ha 4 hål i det vänstra örat och 2 i det högra ! ;)hahah
Nej nu ska vi typ kolla film! :) seeeeeeee ya

SOVA FÖR EN GÅNG SKULL KANSKE?

Det kom ingen denise till mig igår :( kollade på band kamp själv, och jag sa fel om vilken kanal det var , det var 6 ist! Vart en lång skoldag idag.. Fullt med skratt och galenskaper! Efter vi slutat åkte jag och denise till farsta och handlade grejer! Fick med mig hem en fred perry väska som man får plats med skolmappar osv! sen en vit glansigtröja, som man kan ha över linnen osv, sen en piercing... Men har typ råkat köpt en bröst piercing:S Såg inte det förens jag satt på tuben hem... Men man kan ha den i naveln! ska göra om den tänkte ja! löda om osv!

I morgon slutar jag 13:10, då ska ja ta med mig datan och sticka til fruängen, till filippas skola.. Där dom spelade in GUDS TRE FLICKOR! haha, sen ska vi in till stan hon ska pierca sig, sen ska vi käka typ tacobar, sen hem till mig tror ja ? haha :)


Seeeeee ya!!



TRÖÖÖTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!

Är super tröööttttt!! Somnade halft idag på NO:n.. Somnade halft i bilen på G mot stallet, SOMNADE i bilen på bäg hem från stallet! Som sten djupt!  Herregud vad jobbigt det är att vara tröötttt...
Väntar på NEGERDENISE :) Hon kom hem från maldiverna, och hon sa att hon inte var så brun, skitungen var ju as brun!!! DAAAMN! Vi ska baka negerbollar, eftersom det är om henne :) Sen ska vi klolla på
AMERICAN PIE - BAND CAMP som börjar klockan 9 på4an.. :) Det här bölir mitt sista inlägg för ikväll!
:)

ÄR MED JOSSE MEN HON SKA TYP GÅ HEM NU !

Slurade tio i tre idag, josse och jag stack hem till mig och käka 2 chokladbollar :O opppppps!
Nu sitter vi och kollar på film! :) Hon ska snart hem och äta, då blir jag själv igen... blir inge hästen idag, för mamma som är så dum och åker till hästen och rider även fast hon inte får de... -.-
aja, hennes fel :D Vet inte vad ja ska göra ikväll:O
Det är fan PH:O

HEMMA FRÅN HÄSTEN

Kom hem från hästen för en stund sen, nu vätas det bara maaaat! Sen ska ja ut! :)
Våran värme här i huset har slutat fungera! Och om det börjar bli kallarse så flyttar ja hem till pappa för tillfället :O kan ju inte frysa ihjäl!!!!!

Hade as roligt idrottspass idag på idrotten! Det är en utav praktikanterna som hade passet! Först var det tråkiga danssteg, sen vart det lite mera tillslut vart det styrketräning! Jag är fett stolt för jag stannade inte en ÄNDA GÅNG på när vi gjorde armhävningar, sit ups, rygglyft och sykling med benen, sen ska man springa efter, stannade inte en ÄNDA GÅNG! Jag är fett stolt!! Men det jobbigast var att ja vart fett sugen på att börja gymma! Ska nog fixa gymm kort på FLEX i tyresö, någon som vill joina ? ;)

Vi fick även vårat nya schema idag! Det är inte så  mycket förändrat förutom att vi slutar en halvtimme SENARE på fredagar, tidigare slutade vi : 13:40 nu slutar vi: 14:10....... -.- Sen har vi ingen rast mellan SO:n och matten på torsdagar :O Sen har dom flyttat musiken och bilden på onsdagar, det blev en rätt chill dag då! hehe

See ya!

ÄTER FIL MED FLINGOR & REDD BERRIES!


SÖNDAGAR!

Är den dagen jag hatar mest på hela veckan...  Dagen efter så vet man att då sätter det jobbiga igång...
Har iaf chillat idag och bara tagit hand om mig själv, var hos hästen först och nu sitter jag här med nyrakadeben och kolalr på The hills weekend! The hills säsong 6 !! As taggad!!! :D hihihihi (A)

HALVTIMME SEN...

 Kom ja hem ungefär... Mamma fick hämta mig för pallade inte gå i kylan! PLUS att ja hatar att gå själv ute när det är mörkt!! Det är det läskigaste som finns tror ja!
Jag och josse möttes upp på mitten typ sen knatade vi till centrum coh köpte scheez ballz och läsk och godis!hahah, sen gick vi hem till henne och kollade film :)
The proposal och 28 veckor.. hahah josse somnade när vi kollade på 28 vekor.. hahahhaha"

Nej tror jag ska lägga mig i sängen nu!
ciao!

TJOCKISKVÄLL!

DRAR TILL JOSSE! UPPDATERAR KANSKE NÄR JA KOMMER HEM! :)

JULEN

Min data jag fick av min pappa, haha... ja jag installerade ett krigsspel... (A)


Spelet ja spelar


julgranskula


min katt var otroligt tröööötttttttt

BILD FRÅN NÄR JAG OCH DENISE ÅKTE PULKA!



miss u darliiiing...

VAKEN OCH GLAD!

Vaaknade för en 45 minuter sen! sjukt skönt! Gick och la mig halv 12 igår, alltså har ja sovit  13 timmar! det behövdes ska ja säga!! DET ÄR OL UTE OCH JA SKA STICKA TILL HÄSTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JIHOOOO! :D


TRÅÅÅÅL FREDAAAAAAG!

Verkar som det blir en hemma kväll, alla ska typ på bio.... är också sugen på det men verkar som ja blir hemma med mig mamma... hahah..... skit tråååååkigt.. .

SKOLAN

Det suger balle.... Är jätte trött och fryser jätte mycket, och allting är bara bläääääääää!
Detta suger, även det hära inlägget! Vi har snart läsning och jag ahr ingen bok ? läraren kommer dampa galet ? jag kommer bli sur ? ännu surare ? Dagen kommer suga? Jag vet inte vad jag ska göra ikväll ? Någon som har en idé ? Jag måste iaf till hästen ? men den tar ja när ja slutat ?
ussssssch....


Försov mig t o m i morse så mamma fick skjuts mig........ -.- kan dagen bli bättre `?

SOVA SNART ELLER ??

ska sova efter jag har kollat på GLEE klockan 9 tror ja! är sjukt trött...
just nu kollar jag op victoria's secret fashion show! tycker det är sjukt kul! Fett kul att gå catwalken med så där mycke människor runt om sig, som kollar på en och jublar och har sig! Sånt blir jag sjukt taggad av!

nej nu ska ja fortsätta kolla! seeeee ya

SOVA SNART ELLER ??

ska sova efter jag har kollat på GLEE klockan 9 tror ja! är sjukt trött...
just nu kollar jag op victoria's secret fashion show! tycker det är sjukt kul! Fett kul att gå catwalken med så där mycke människor runt om sig, som kollar på en och jublar och har sig! Sånt blir jag sjukt taggad av!

nej nu ska ja fortsätta kolla! seeeee ya

HOS IDA

Hahahah något så fruktansvärt kul hände , ida skulle visa mig en läskig video, men så hade ja sett den redan så jag tröck ihop hennes laptopp så när hon veckla upp den så är det bäbisar som sjunger och prutar :O haha, vi vart fett rädda för vi såg inget på skärmen !hahah, men vi satt ändå och as garva! hahah så sjukt kul1 haha, sen fick vi igång datan och då såg vi vad det var ahhahahah!


SLAGGAR HOS IDA INATT

uppdaterar mera där, tjao

SJUUUUUUUUK

Hatar att vara sjuk! Hatar vintern som gör så att man blir sjuk!
Just nu har ja världens rethosta, antingen täppt i näsan eller så rinner den galet! Lite feber, och FORTFARANDE ont i ögonen!! Så jävla jobbigt! HATA HATA HATA ATT VARA SJUK! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
Längtar tills klockan blir 10 sen när klockan blir 11 så jag kan sova, för vill inte missa paradise hotel!! (a)
As taggad inför parcermonin! (a)

MY EYE


TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK

Snacka iom en trååååk kväll! funderar på att spela lite krigspel, något som är kul iaf!

MÅLBRORTTET

Det hörs som att jag har kommit in i målbrottet... hahah!
Min rethosta har blivit till slem/rethosta, och min röst har bö0jrat bli kraslig..
Det är inte kul, kunde inte prata i morse! Skulle ringa till min pappa och min farmor, hahahhaha. dom frågade vem det var och om det hade hänt något! hahhaha, fy.... Måste vara tyst ett tag, för jag känner att det sitter på stämbanden...... inte skönt! Men jag kan inte vara tyst....
usch så jobbigt... Aja, bli väl ännu en hemmakväll idag....

PARADISE HOTElL ÄR IGÅNG NU IGEN! MEN 1 TIMMES TITTANDE¨!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HAR EN RASTLÖS KATT!

min katt är riktigt rastlös, vet inte när hon var så här social sist?!
Iofs har hon vart inne sen första snön fall, för hon gillar inte att bli blöt..
Igår när jag skulle lägga mig så hoppade hon upp i sängen, jag trodde hon skulle ligga där med mig som vanligt, men NEJNEJ! Helt fel hade jag, hon hoppade upp på min tv, sen vidare upp på min garderob som är typ  meter hög om inte mera, sen la hon sig dära på en kudde och sov där ända till klockan sex i morse! helt otroligt! Sen vaknade jag av att det kom en duns i sängen och en mjaouande.... Haha,nej hon är inte fet! Men jag kan tänka mig att hon vill landa mjukt'!! hahhaa, har bara chillat idag, vart t o m donken till middag, haha, tjockis mamma och jag!  hahah!

Har sjukt ont i mina ögon, kan inte kolla åt sidorna eller upp & ner... då gör det as ont, så när man ska kolla åt sidorna måste man vrida hela huvudet..... SUCK!
Sen har man fått rethosta också....!!!

Ska faktiskt sova snart tror ja, ska kolla lite på STAR WARS först... hehe (A)

Hann bara 1 kapitel på min bok igår, sjukt komplicerad flrsta kapitlet, men man kommer nog in i den!
rekomenderar att läsa den!!

VÄNDA TILLBAKA DYGNER VAR DET VA?

det lyckades ja inte med iaf! Hahah, skärpning vad fan! kommer inte palla med skolan om en vecka!
Är det bara jag som börjar bli nervös inför nationella och att välja gymnasiúm ??4Vi ska liksom ha nationella i NO!! och det suger ja ¨på!!
nej godnatt!


PS jah och IDA är sjukt sugna på ¨DONKEN!!!

DAGENS LÅT, OCH DET JAG SKA GÖRA NU!

Dagens låt blir:

Detta ska jag göra nu:

Fick den här boken av min faster i juklapp, men har inte börjat läsa på den,
För när jag har varit hos mamma har den varit hos pappa, sen när jag varit hos pappa
har den varit hos mamma, men nu när jag är hos mamma är den hos mamma,
så nu ska ja läsa den!!
Update later!!


SLAPP DAG!

Satt mig typ nyss i sängen! haha, igen... Men nu har jag sällskap igen! MIN KATT! haha,
När emelie hade gått kände ja att jag inte kunde ligga här längre... Så jag städade mitt rum, för det låg massa chips på golvet (A) sen så bytte ja sängkläder, sen sa mamma att jag var tvungen att käka eftersom ja inte käkat sen 3 i natt.. haha, så det vart lite ost & kex. hahah! Nu sit¨ter jag hära :D

LIGGER FORTF I SÄNGEN

HAHA, jag och emelie liggar fortf kvar i sängen, har gjort det sen vi vaknade, och det var väl vid typ 2 ! hahha, vi gick och la oss klockan 6!
skriver sen, seee ya

RSS 2.0