bloggen

kom hem från hästen typ nyss... han gick så konstiogt så kunde inte rida lektion för min tränare. Har precis duschat typ och ska skölja ur min inpackning sen ska jag plugga SO!

ÄR SUPER TAGGGGAD!!

ska till rimbo markanden i morgon med VENDELA :D NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS

ska faktiskt sova.

ska sova nu men skriver kort om min dag.

När ja slutat stack jag hem till min farmor för jag skulle få middag där, medans satt jag och pluggade, när jag kände att jag pluggat klart, broderade jag lite på min katt, tror ja ska göra de nu med ;) Sen stack jag hem en stund sen till donken för att möta upp vendela och jimmy, sen hem en stund för dom skulle ta bussen och pallade inte vänta.. Sen stack jag till vendela och vi kollade på film med jimmy :) Scream 2, och den suger ba**e!!! hahah

GODNATT

skolan

sitter i skolan och skriver på min svenska novellm, och just nu känner jag för att göra om hela! för jag kommer på nya ideer som jag inte tycker passar in i den jag skriver nu....... aja, får se hur de slutar..
Hade som ett NO prov idag.. fett svårt :S HATAR NO!! Satt och plugga likosm igår från när jag kom hem vid 2 tilljag skrev mitt inlägg igår typ :S sajjc!!


inte hunnit skrivit

har inte hunnit skrivit idag, för jag vhar vart tvungen att plugga till ett prov hela dagen sen jag ko mhem för jag har det i morgon...... Vart klar för en halvtimme sen och då vart det mars pankaka in i duschen. Sover hos mamma idag. I morrn blir det mera plugga, för tänker nämnliggen göra so förhöret på onsadag:)

Men nu ska jag skölja ut inpackningen ;)

hemma nu

skrev inget igår, för jag sov hos vendela.. vart massa kaos hemma så sov där.. Gick upp iaf typ 9 sen stack vi till tyresö ridskola, för vendela skulle tävla. Så jag var med :D hon hamnade typ precis under dom sisa placerade -.-.. bättre tur nädta gång:D
Ska plugga, men orkar itne

hos tobbe

är med vendela och massa mera hos tobbe, skriver mera när jag kommer hem, om jag ens sticker hem

vaken!

är vaknen nu, eller har varit de en timme. Ska till hästen typ nu, och inviga nya grejerna :) NAAJS:D
hörs sen!

5 saker ni kanske inte visste ;) ?

eftersom jag ahr fått en del nya läsare sen jag tog upp min 5 eller 10 punkts lista, ni inte vet om mig. så kör jag om en 5 punkts liste just nu :D

• Jag är dödsallergiker mot jordnötter! Kan dö!
• Jag satsar sjukt mycket på skolan nu till vintern.
• Jag vill försöka komma in på polis gymnasiet.
• Jag brukar aldirg soman innan 12 på nätterna även vardagar.
Jag är sjukt rädd att gå ute på kvällarna, klarar knappt gå från garaget till dörren, det är typ 30 meter inte ens de...



godnatt alla! :)

hemma nu igen

många hemma inlägg idag!  haha, kom hem för typ en halvtimme sen. Kände för att svulla lite så nu gör jag de också (A) Åkte hem till vendela efter ja käkat, sen drog vi till träffen och chillade där, sen vart det movie time.. Var ganska lungt idag.. lugnare än vanligt... hm.. aja, ska faktiskt sova snart tror ja! eller så är jag uppe hela natten :D najs!!

hemma nu igen

kom hem från skolan typ 2 sen kom mamma hem och då var det bara att sticka igen. vi skulle ju till lyckås. Fick med mig ett par ridbyxor och en hjälm, samma som jag har fast en ny grå och ridbyxorna är också gråa ;) najs!
Sen fick min häst ett par svarta lindor ville ha gråa men fanns inte... Så nu ska jag börja rida med lindor, om det inte är blött och regnar förstås! Sen åkte vi hem eller vi åkte till konsum först och handlade det sista, och jag fick min munk (A) jätte gott.. Ska snart möta vendela vi ska hämta hennes ridstövlar som är på lagning. hah :) Sen ska jag hem och äta, sen ska vi nog till träffen :) ska ju vara filmmyskväll :D NAAAJS! :D

skolan

sitter i data salen och skriver min svenska novell... vet itne vad jag ska skriva riktigt, önldigt inlägg det här vart... hahah, efter skolan ska jag hem senare till lyckås och köpa lite saker till mig och hästen :) Vendela joniar :D NAAAAJS! Ikväll blir det nog träffen, ska vara filkväll :) hihih...

massa pussar på mina söta läsare :D

hemma

är hemma nu, blev en rolig dag på träffen! min hand vart sönder kluddrad av marcus... hahahah... ska lägga in bild sen. I morn är det skola igen... Sen ska jag vara med vendela! :) skoj! :D



moget

moget och kommentera anonymt dåda?!... suck säger jag bara på dessa människor. Stå för den du är, men tydligen inte..

over to reality!
Sitter hemma hos vendela nu, ska ner till träffen snart och träffa på alla :) Väntar bara på den otroligt sega PG! Vi svullade lite pzza också(A) JAMMIE!

;)


GODMORGON ALLA :D

vaknade lite tidigare idag för annars kommer ja inte kunna sova ikväll! Ska snart till hästen, för det är ju underbart väder ute! :D Jag vet vad jag ska göra när jag komer hem ;)


JAG SKA KOLLA LEJONKUNGEN!!!! ÄLSKAR att kolla på sånt när man är sjuk och inte har något att göra :D
fast nu kom problemet.... vart är den ? "/



cpe ******

I try to be all that you need
Try not ever let you down
still I can see it in your eyes
Not good enough

This time I believed that I really could change
I gave it all
This time I really gave my everything.
I guess I was wrong
I guess I was wrong

What can I say, What can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you

I always end up hurting you
I'm hurting you

I try hard only to be here
You always wanted in life
Still I just bring you misery
What did I do

This time I believed in you were mine
When I gave it all
This time I can see it all perfectly,
I guess I was wrong
[ Dead By April Lyrics are found on www.songlyrics.com ]
I guess I was wrong

What can I say, what can I do
This is who I am and I am hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you

Without you I keep crying
With you I am just hurting you

Without you I am dying
With you I am tearing your heart

Without you I am crying
Without you I am dying

What can I say, What can I do
This is who I am and I'm hurting you
What can I say, what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you
I always end up hurting you

I'm hurting you

hm

efter stallet idag duschade jag och möte upp vendela. sen stack vi till donken och träffa massa människor. Jag och vendela vart flumm ! :O skoja inte..
I morgon har jag hel studiedag och ska möta upp vendela i morgon när hon slutat! :) Vet itne riktigt vad vi ska göra men... något hittar vi på :D.

Är grymt besviken på en person, människan hör inte ens av sig och säger att den inte kommer upp.. grymt irriterad!


måste man alltid ha en rubrik ? ....

kom hem för ungefär en timme sen. väntar på att mamma ska komma hem så jag kan börja emd maten och den åka till hästen, efter de blir det väll ner till donken..
Vi hade värsta långa håltimmarna idag -.-... Sen vid lunch stack jag och denise hem till pappa och spela guitar hero! :D hahaha :)

..






nu går en besviken lina och lägger sig i sängen, godnatt







OMG OMG OMG!

Herregud, denise ringde mig nyss. det är en 17-årig tjej som har blivit våldtagen typ utanför mig och Denise typ. 50 meter från denise, kanske 100 från mig! Herregud tänker bara på dom små tjejerna som brukar åka där vid stallet. Nu måste verkligen föräldrarna skjusa dom till stallet dära. Jag får typ inte gå själv nu. För nu har det hänt så jävla mycket!! Har alltid hatat den skogen dära!! Herregud. Usch får magknip när jag tänker på de!! Hoppas dom sätter dit den där fucking desperata jävlen!! Seriöst, man kan inte ens få gå hem på dagen när det är som ljusast.
dettta hände klockan: 13:30 ungefär. Säger bara stackars 17-åringen. Lider med dig <3

städar

städar min garderob på soffan i rummet nu! Ska bli så jävla skönt att ta bort den sen. för jag slänger jämt mina kläder där.... skit jobbigt.. då bildas det alltid värsta högen!! skit stor verkligen.. vill inte ha så stökigt. Ska bli skönt sen när vi gör om inredningen, väggarna är ju klara och så.. Men min mamma är lite seg bara.. Aja nu ska jag fortsätta städa!...





RING MIG NÄR DU SER DETTA, DU VET VEM DU ÄR:@

haha, mitt älsklings pogram när jag var liten, men nu kommer parodier ;) ännu roligare;)




Ingen uppdatering igår

vet inte varför jag skrev något igår.. Men jag pallade inte. Kanske börjar få bloggtorka ? Nej då ingen fara. Men vi paddlade igår och det var sjukt jobbigt. Jag och Denise hade någon speciell kanot... Skit jobbig var den iaf... Sen skulle språkvals engelska grupperna åka in till stan, (djurgården) och gå på titanic museet. Skit intressant faktiskt! Jag kom hem typ tjugo över fyra... Så jag gjorde muffins och pluggade hela kvällen.. Hahah, seriöst ni vet svenska hollywood fruar! Jag vet inte hur mycket jag satt och garva igår åt hon anna anka och den andra nu vet jag inte vad hon heter men hon som gjorde gulsmask och skulle gå på date! hahhaahah! så jävla patetiska. Jag tycker dom skämer ut sverige!!.. Sitter iaf i skolan nu och har svenska.. Ska skriva på novellen snart.. Har halv studie dag idag också!! ;D Slutar halv 12 typ.. Najs! :D Vet inte vad jag ska göra antingen städa tills på torsdag eller träffa någon :)


LÄNGTAR TILL TORSDAG!

sova kanske ?

vart en chilldag idag. började med att vi åkte och kolla på hus. Det sög K**.. skit fult var de. Sen åkte jag farmor och hennes man hem till henne, käkade lite. Sen åkte jag hem för jag skulle vara med vendela O'CO. Dom mötte upp mig vid fårdala sen hem till mig packa mina grejer hos pappa, sen bar jag av mig hem till mamma och fixade mig och vendela och PG till donken. Sen stack jag också dit. Har ungefära spenderat min kväll där med alla roliga människor. Var hemma hos sebbe också ett tag alla vi 11 st och kolla film. najsnajs, i morrn blir det att plugga ordentligt... kommer hem typ 5 imorrn från skolan för att vi ska in till stan...
aja ska skölja ur min hårinpackning nu... :P

godmorgon

vaknade klocka 10 typ av att denise ringde mg och ville ha sin hjälm som är hemma hos mamma. hon fråga dv om jag var där och om någon var hemma, haha... Sen kunde jag inte somna om.. Så låg och kolla på tv, nuh ar jag precis käkat frukost. Ska göra i ordning mig snart för vi ska ut till min farmor och sen ska vi kolla på hus ........
see ya

gjorde en bild nyss

Ted bad mig att han ville ha blåa ögon på sin bild, han har blåa egentligen men eftersom han gjorde svart vit bild så ville han ha blå ögon, det har jag fixat ;) ISBLÅA!

FÖRE



EFTER

jag ska egentligen sova

vart en chill lördag med vendela. Vi åkte runt lite först donken, time och så. sen åkte vi hem till henne och kolla på tv. Då började vi prata om massa minnen sen sist jag var hos henne typ. vi var runt 10 år då och vi skulle sova ensamma i hennes hus för hennes föräldrar och hennes två små lillesystrar skulle till dalarna. Så vi hade två hundar plud en katt och passa. Vi gjorde köttfärssås och spagetti. Sen när vi skulle sova så började det låta massa oh vi var as rädda. men vi somnade. Och precis när jag sa de där med att det började låta direkt efter jag sagt de så kom det värsta krachen! Hördes som om någon kasstade in en sten genom rutan typ! Vi vart typ as rädda! hahha, så började vi skratta. tjugo minutr senare hör vi något igen. Tjugo minuter senare hör vi något igen. Då vart jag riktigt jävla rädd asso!! Det var inte kul!! Trodde jag skulle dö! Så var det förra gången med när vi var 10. Då ringde jag min pappa, och han sa om det börjar låta ännu mera ring mig då. fyfan!! Sen kom hennes föräldrar hem och vi vart typ jätte glada(A) haha... Sen åkte vi ut igen, sen stack jag hem. Känner för att sova men ändå inte... är inte trött ? .. Men ska kolla på ett hus med pappa i morrn. pussar

WOW

vaknade halv 2 idag. eller rättare sagt pappa väckte mig! :O Jag ahr varit helt slö och inte suttit vid datan alls suttit i bio rummet och spelat guitar hero. Har nyss duschat och nu ska jag fixa mig sen ska jag till vendela :
uppdaterar senare...

ha en bra lördag kväll ;)

R.I.P patrick swayze

klicka på länken : http://www.youtube.com/watch?v=x43vK0k6A2I

Så vill jag kunna dansa :O

jätttttteeeee tröttttttttttt

kom hen vid kvart öcer tio typ från faster. Sen trodde jag att jag skulle till träffen men det var tydligen inga roliga där så jag stack hem till mamma och hämtade mina VOLTAREN T tabletter... Sen min sminkborttagning... Sen har jag leget och kollat på sista dirty dancing älskar den filmen alltså!! Damn, den är så bra.. Läste nyss evelinas blogg och hon hade skrivit att hon kollat på S.W.A.T på tvn, och eftersom jag har den blev jag sjukt inne på att jag ska se den nu, men kommer väll somna som vanligt och vakna vid fem igen med att tvn är på... hahah.. Aja

godnatt alla söta bloggläsare!


love this scen!!

hos faster på middag

sitter hos min faster just nu. Vi har precis käkat.. Och jag har verkligen super ont i mina benhinnor!!! tror jag dör. och jag känner att jag vill gå ut nu... har lite tråkigt......

HAHA


hemma hos dadi!

kom hem till pappa nyss. Ska snart in till faster och käka middag. Ska bli kul och träffa små kusinerna igen ;)


skolan

sitter i skolan igen och skriver ´novellen..... bläääääääääääääää

BENHINSINFLAMATION ''stavning''

BLÄ JAG HAR BENHINSINFLAMATION ''stavning''
Det gör verkligen skit ont, och ja har det i båda benen med -.-
F*ck...

Stack till hästen efter skolan, red en liten bit men var tvungen att rida utan sadel för får inte späna fötterna eller vad man ska säga... så aa.. Sen stack ja hme käkade duschade sen ut igen till träffen. Träffade vendela, jimmy, pg, tobbe, anton och massa flera. Riktigt trevligt :) sen när dom stängde stack vi till donken. bajs, jimmy har min halsduk och jag trodde seriöst jag skulle frysa ihjäl!!! Men jag klarade mig hem iaf.. I morgon efter skolan ska jag till min faster och käka middag, mums!! Do lagar så god mat! :D hihi.

Nu tror jag att jag ska duscha igen ;)

pussar


sitter i skolan

sitter i skolan och har svenska... Skit tråkigt... Vi sitter och skriver noveller.. Skrev precis klart min notis... Man ska liksom skriva en novell av sin notis typ ?som jag har uppfattat som ?.. emh... och jag har skrivit lite, men vet inte hur denska fortsätta.... Har rubriken fler och fler försvinner.. Tänkte alldeles nyss skriva in den här, men någon kanske tar den.. så nej :)

BTW, bytte mobil med josse :D:D



Men nu ska jag jobba vidare :) ha de bra ;)

hemma igen

har nyss käkat, tog en äppel munk till efterrätt... fast vanilj munk är godare. ska nog ner till streetrace och träffa nicole nu :)


hemma nu

kom hem för kanske 10 minuter sen.. Efter idrotten var det bara 30minuter kvar tills nästa lektion började.. fast jag trodde det var 20 minuter... Så jag och camilla skyndade occ på moppen hem till mig efter en orienteringslektion vid fårdala ridskola. Jag hoppade in i duschen och kände mig sjukt stressad. Så ja han knappt skölja av mig tvålen :O duschade på 1 min... hahah... Slängde på mig mina svart mjukisar och min chock rosa mjukisdress tröja och såklart min svarta halsduk, sen vart det snabbt till skolan. Sen när vi kommer sit ser vi att vi börjar 50... och vi var där 40... så aa vi fick vänta en stund. Hahha... Men gjorde inget... Gud så ont jag har i foten, kan knappt gå längre!! vrickade till den i måndags men trodde de var träningsvärk.. Sen nu nör jag sprang var jag tvungen och hoppa ner för ett litet stup... det gjorde ganska ont i foten då... Så nu kan ja knappt gå.... jippie....... Jag kan ju inte knäppa hjälmen så jag fick åka med den öppen, så när vi kommer på vägen utanför time och ska svänga till höger. Sen om man ska till fårdala svänger man till vänster och bussarna till höger.. Där stod det 3 polisbilar. Eller 2 av dom var cevilare... En stor vitbil som rörmockare brukar ha.. ''bussbil'' sen en grå saab bakom den och den vanliga polisen framför.. Säger bara tur att jag hade halsduk på mig, så jag kunde gömma knäppet! hahha.. shit asso... Vet inte vad jag ska göra riktig nu... Men jag har en ljuv grej tills ikväll ;) hah ;)ingen vet förutom blondie ;)

skolan!

nu väntar jag bara på camilla, hon kommer när som helst. Putfit blev ett par mörkblåa jeans och min moulitröja, vaknade upp i morse och visste inte vad jag skulle ha på mig så slängde bara på mig något. Bytta piercing också tillbaka till trollsländan för den andra är så jobbig nu när vi orienterar...... suck...... aja ha en bra dag alla ! :)

opps!

har faktiskt glömt och gjort mitt 300 jubileums inlägg!! :O Men det här inlägget blir mitt 305e haha!!

kom hem från skolan för ett tag sen. Jag och emelie käkade som tokar i skolan för vi var fett hungriga och den var chicken nuggets! hahha, sen spelade vi kort med massa flera. Vi spelade Neger och president. Det är fan det roligast kortspelet ever! hahha... väntar på mamma nu, sen ska vi väll till hästen.
Jag tror jag dör, jag vill ha min moppe nu!! Camilla hämtade mig i morse. Sen fick jag köra hem henne, Fuck vad läskig hennes moppe är att köra, hennes gas sitter skit löst och den gå knappt att svänga!! SCARY! hhaha!!

vaken och väntar på skjusen

sitter här och borstar tänderna nu, blev en enkel outfit men ingen bild hinner inte fota. dör jag glömde att tvätta håret igår så vaknade jag och det såg ut som en rishög så det var bara att hoppa in i duschen. Men nu måste jag fixa resten!! Ha de bra!

sova

godnatt! :)

malin malin malin...



malin malin malin... Nej det vill du inte :) varför de för ?hahah..
BTW, jag såg din porträtt bild som du hade gjort på bilden i skolan hahah, i 9.an :Pahahah! söt den var :Dmalin malin malin... Nej det vill du inte :) varför de för ?hahah..
BTW, jag såg din porträtt bild som du hade gjort på bilden i skolan hahah, i 9.an :Pahahah! söt den var :D

ALLA GÅR MED!

FÅ GRATIS KLÄDER OCH SÅNT OCH BLI VÄRVAD AV MIG ;)

http://www.freestreet.se/?r=21102


PLUGG PLUGG PLUGG

nu har jag äntligen pluggat klart so:n... sitter och ritar en fantasy blomma nu, brukar göra det när jag samlat tankarna en stund så ritar jag blommor för hur jag känner. Den blir faktiskt väldigt bra! och snygg!!! shit vad trött jag är efter orienteringen!! herregud... Ted pressa mig som fan, men till slutet orkade ja inte mera. då kom min astma typ.. Så han sprang i förväg och sa till läraren att jag var på g. men jag tog det lungt för ja fick som en astma attack. Trodde seriöst att jag inte skulle kunna gå hem... 3 minuter... Jag mådde illa ville spy och hade inte en ork kvar. när jag kom hem satt ja och duschade iskallt vatten, sen var det att dra sig till denise. fast hon kom till mig så stack vi och tankade sen, rullade dom metrerna på sista skvätten. Men jag hann iaf till macken. Sen efter skolan så stack jag och denise hem till mig och olugga, fast först åkte vi hem till mamma och hämtade stänkskärmen till moppen, för jag tog ju av den eftersom det var så fult. Do you remember ?.. Sen när vi var hos pappa så var jag tvungen att åka till mamma igen och hämta filmen som vi hyrde igår för den skulle vara inne idag. Sen åkte jag till pappa igen och lämna den. Sen var jag tvungen att gå hem men denise skjusa mig en bit iaf. Jag vägrar att gå eller cykla i morrn till skolan, men nu har jag pratat med Camilla och hon har lovat mig att hon ska skjua mig! tur att hon bor så nära :) Aja, nu ska jag rita vidare!! :)

time to school

ska till skolan snart. eller inte till skolan men parkeringen vid stallet. vi ska jú ha orientering.
Fick knappt någon sovmorgon... pappa ringde 2 gånger på mobilen och en gång hem alla smsa mig och så så jag kunde inte somna om -.- balle.... aja, ska typ gå nu,. pussar <3

trött på min bloggdesign

någon som vill hjälpa mig med min bloggdesign har tröttnat sjukt mycket på den... det är helt fel enligt mig....
Den som gör en fin design får en länkning:)

intresserad : hör av dig till ; [email protected]

NAJSNAJSNAJS

jag har sovmorgon i morgon :D börjar 11, men orientering är typ precis neraför mig där ja bor! tar 3 minuter att gå dit! så jävla chill!! slutar den lektionen 11:50. Sen börjar jag 12:40 och då kan man ju fica sig och allt! så jävla najs!! sen har jag bara matte och BSPSEN, alltså spräkval men jag har ju engelska så vi kollar ju bara på film!! Kommer vara fett chill dag i morgon i plugget. för den som börjar 12:40 är matte, och det går juh bra för mig nu så!! fan vad najs!! slutar 14:50 sen är det att tagga hem till antingen mig eller denise och plugga SO............

färdig kollat

kollat klart på filmen nu, den är fan bra! haha, diggar hon jenna fett mycket när hon och den där killen har sex när hon ligger och garvar och när hennes mormor frågar vart hon har varit en hel natt när hon bara rapar som svar! hahah!!!!!! Men eftersom jag läst boken, tyckte jag filmen var helt anorlunda..... lite konsitgt... För i boken pussar sakke jenna och i filmen inte. ? ... hm..

filmtime!!

nu ska jag om mamma kolla film!!! mys! har precis gjort chockladbollar med!! MUMSSS!!!! ;);)

det vart......

Var nere på konsum nyss och hyde film, det vart I taket lyser stjärnorna. För Män som hatar kvinnor fanns inte.. Fast vi hyrde inte bara film (A) köpte gottigottgott också. Chilichips med guacamole ''stavning?'' mumms!! och en ny tandborste till mig.. (A) haha


så ny duschad!

nu är jag ny duschad! skönt säger jag bara, tog en riktigt varm dusch för jag frös så mycket..


Om män som hatar kvinnor:


Men jag och mamma ska nog hyra den iaf, så vi får se om jag också seg och svår ?.. Men eftersom den är inspelad en stor del här i tyresö och med de där lust huset som är med i filmen är ute på erstavik i älta där jag har min häst. Jag och mamma har ju åkt förbi så många inspelningar. Så vill se den! Dom hyr ut sina marker där så de som vill spela in film kan göra det där, och det är så fint där med så! får se ;) ska prata lite med mamma nu, men det kommer bli jag som åker ner och hyr filmen för jag måste ändå tanka moppen....

hemma nu

ska hoppa in i duschen skriver snart igen! :)


godmorgon

hello alla! Känner mig väldigt trött idag... Ska snart till stallet och motionera min häst. Sen är det att städa där också.... Orkar verkligen inte!! Men en sak som är bra är att det är bra väder ute! Och då ska ni veta att jag blir jätte GLAD då!! :D men iaf, igår hade jag suttit och väntat i timmar på att dom skulle höra av sig så jag skulle möta upp männsikorna.. Men fick aldrig någe svar så skrev till en och fråga vad han gjorde. Han skrev att han var på G dit. och jag vart skit lack, för dom skulle säga till innan dom skulle sticka... Så ja tog moppen iaf efter att varit så slut och mötte upp sebbe och anton på alléplan.. Sen rullade vi hem till någon ? Ös var det där. Och jag satt vid köksbordet och tog hand om tobbe som var helt borta! hahah!! Så jävla kul! jag satt mobilen vid örat under hjälmen för att höra om det var någon som ringde.. det gjorde inte lite ont heller, för jag har inte världens tunnaste mobil.... Har en sån där som Gaybloggen har.. En LG... Men jag kom hem och la mig och kollade på tv.. Saw 2 började men jag somnade när jag låg och klappa på katten... För hon låg och spinnde i mitt öra... Det är typ sömnande eller vad man säger! hahha.. Så somnade.. Sen gick jag och la mig.

Men gott folk som läser min blogg, nu ska jag till hästen!
Ha en bra söndag!! Själv när jag kommer hemska jag ha lina's pyssla om sig själv söndag! Jag och mamma funderar också på att hyra män som hatar kvinnor, är den bra ?

vart utgång iaf :D

det vart utgång iaf, mötte upp sebbe och anton på alléplan sen stack vi till någon snubbe. Där krökades men själv drack jag inget :) Var där i två timmar, sen stack jag hem. Kollade på SAW 2 men jag somnade i soffan när jag låg och klappa på kissen... Så ska lägga mig och sova nu. Men det vart inga bilder ikväll för jag glömde kameran hemma.................. Men det var en trevlig kväll.

Godnatt alla bloggläsare! :)

ingen utgång tydligen ?

vart tydligen ingen utgång.. Men känner mig ganska trött också.. eftersom jag sov inte så mycket inatt... Men typiskt när man sitter färdig fixad och skit... aja....


hemma igen

hemma från hästen nu, vart bara en snabbis för han skulle avmaskas.. Så nu har jag duchat och det var jätte skönt. För jag somnade i kläderna igår nämnliggen... hehe.. Ska tvätta ut hårinpackningen snart, sen är det dags för utgång ;)


sry

skrev inget igår för jag sov hos josse :) Men jag skriver mer när ja kommer hem för ska till hästen nu ! :)

ALLA KOLLAR

DOM SOM INTE SETT MISSAT NÅGOT!!




måste bara ladda upp den!

Dom bästa dansarna tycker ja!! Seriöst måste se dom i år igen om dom kommer!! Seriöst så jävla coola!!!!!!!!!


längtar

BARA 6 F****** DAGAR KVAR!!!!!!!!


roliga video!

Hahahm kolla!!


HAHAHA! älskar den!


Hahah


sjukt äcklig!

är bara tvungen

Hahaha, väcker så grovt mycket minnen från RIMBO! haha!


här är videon när ellinor piercar tungan!


stressig morron

hej bloggen hann inte blogga i morse.. Skulle gå upp klockan 7 för vi började 8... Men jag stängde tydligen av mitt alarm ? Så jag vaknade halv 8... Fick panik, för jag skulle vara hos denise kvart i!! Så jag sprang runt och visste inte vad jag skulle ha för kläder!! Så sen vart det en rosa kläning legging och en vit tjocktröja. Hann bara sminka och borsta tänderna, inte ens platta håret.. Så det vart bara att springa ner till moppen och åka till Denise.. När vi kom till skolan började de med att ha Engelska glosförhör. Vem kunde alla ? Jag !! :D skit stolt!! Sen efter de hade vi musik, och jag gillar verkligen inte de ämnet!... Så ska vi göra låten ''killing me softly'' vissa ska sjung vissa ska spela trummor vissa gitarr och vissa pjano. Men ja vill inte göra något.. Vill inte ens visa upp de för någon. Så han frågade om jag ville göra något, då sa jag nej inte nu iaf. För jag vill inte stå på ''scen'' Han förstod typ så jag fick splea någe pjano skit, men jag satt inne i trummrummet och joinade emelie och antonio som spelade trummor! skit kul faktiskt!! hahaha! Nu sitter jag bara ohc väntar på pappa för sen ska vi till farsta och kolla lite!

pussar

tråkigt..

har pluggat och kollat på Idol.. För jävla kul, vet inte hur mycekt jag skrattat! haha.. Har 25 glosor till i morrn och kan alla förutom 2. Så ska plugga mera sen när jag ligger i sängen (A) Vart hemma kväll för mig idag.. Josse vill att jag sover hos henne i morrn, men vet inte om jag orkar sova borta, får se helt enkelt.. det här blir mitt sista inlägg så godnatt alla läsare!

datan datan datan

kom hem för ett tag sen, käkade alldeles nyss. Ska gå och duscha snart.. Innan Idol börjar. För det jag bara pallar se på Idol är uttagningen inte det andra... Så tråkigt... Det är jätte mycket färg som har åkte ut mitt håt när jag tvättat de.. tror att jag msåte färga de igen. jaja..

drar iväg nu.

var sjukt trött i morse så jag hade bara en halvtimme på att fixa mig för att jag ville ha lite sovmorgon. Det var grymt kallt i morse så jag visste inte vad jag skulle ha på mig, men det vart leggins och en klänning samt en rosa tun grej som man har över sig som en tröja, sen hade jag ju såklart en tjockare tröja innan. Men den tog jag av så fort solen började värma, för sen vart det sjukt varmt!! Så jag var tvungen att ta av min legginsen också! så det vart riktigt skönt sen. Slutade klockan 3idag, bara för att vi inte hade någon IUP tid till klockan 16:10. Men det var jävligt kallt att åka hem i bara klänning och tjockröjan! Damn, höll på fryse ihjäl. Men nu ska jag till hästen!! see ya! 

hemm och ska sova!

Kom hem vid kvart i 10 typ.. Var med emelie hela kvällen, först åkte vi till älta. Men påvägen så gick hennes moppe sönder... Så jag fick putta med foten när jag körde min så den skulle rulla framåt. Vi ställde av den hos hennes Farmor och Farfar somtur bor i älta!! Vi fick bullar och saft, sen stack vi och träffa. Men det vart inte så lång varigt så vi stack till träffen, men vände lika snabbt och åkte till Donken för att möta upp Jimmy O'CO! Var där en stund och kolla på racet! Lite kul, sen skjusa jag emelie till Bollmoraberg för hon skulle ta bussen hem. Sen åkte jag hem och nu ska jag sova!! Godnatt alla!

MIN OCH EMELIES FÖREBILD!


hej bloggen

thjuu alla! Sry att ja inte skrev i morse. Men jag var tvungen att packa osv.. Hade ju klass fotot idag.. Kände att de inte vart någe bra eftersom jag är så ovan med mitt nya hår.... aja.. Nu är ja med emelie, och vi ska ut snart och träffa lite folk tror ja ! Vi ska fixa oss nu!! Pussar


BRUNETT

Hej bloggen!! VET NI VAD!! JAG ÄR BRUNETT!! haha! Det vart ingen missfärgning och vart grönt!! JIPPIE!! Så nu är jag brunett!! typ svart:O ni kan kolla min bilddagboken om ni vill : Ahlroth

Jag har inte skrivit ut den här förut, för att jag inte kände för de!! Men nu har ni den!

Har precis tvättat håret nu, kände för att göra en kur med inpackning!! Juste!!
När jag skulle duscha drog ja ut piercingen och sen när jag skulle sätta in den så vart de typ ett extra hål ? :S Men det växer nog igen... hehe!

skolan

drar till skolan nu, mitt hår ser förjävligt ut så det blir att bära mössa idag. Tror ni man kan färga 3 gånger på en vecka ? nu tredje gången ska jag färga brunt.. Eller kommer det blie en reaktion och bli grönt ? .. hm... Vill inte se ut så här till skolfotot.... aja, ska dra nu
dagen outfit :

Mössa : Gina tricot
Tröja - Gina Tricot
Byxor - Cheap monday
Kör på svart vit stil idag..

blää!!!1

FUCK, miti hår!!!! Min utväxt har blivit gul!!! helvete, kanske färgar brunt i morrn, får se!! Helvete också..

länkning

länkar till dom här grabbarna!

skriver om sin hockey och helger, lägger också ut veckans hockey hunk ;)
söta pojkar, checka in den ;)

http://mbhockey.blogg.se


pluggat (done) nästa färgning

har pluggat klart nu! Ska färga mitt hår nu1!!! ses om en timme eller så!

kom hem för ett tag sen

kom hem för en timme sen typ. En soft skoldag faktiskt.. Slutade med att vi kollade på film. Nu ska jag plugga so. Denise kanske kommer snart ? ho know ? .. Aja, bye..

skola

har käkat och fixat mig nu, väntar bara på Denise. Hon kommer när som helst. tycker inte om mitt hår idag iaf!! usch.. ser för jävligt ut.. Lägger inte outfiten nu

tröja - Heidi kulm (right)
Shorts - Puss & kram

hemma

mitt hår vart helt fuckat efter färgningen, så det blir att bära mössa i morrn då.. Kan ta kort en annan gång.
Var iaf ut med denise vart lite foton på mig och henne. Lägger upp dom i slutet. Tog inte av mig hjälmen någon gång... Ser för jävligt ut!! ska gå och klaga i morrn på H&M!!  Så jag kan få två nya!! aja, vi åkte runt lite iaf, överallt ? Träffade josse också. sen stack vi från henne och åkte till något hus och pallade päron! skit goda! (de vi äter på bilden)så nu är jag hemma och har rakat benen och nu sitter jag med aniskts mask, fast den är genomskinlig, men det är stelt! så kan inte göra miner för då spricker den, men ska ta bort den nu!

pussar


färg sen ut och fota

Sitter med färgen i håret nu och ena förpackningen är typ fel ? Det ska ju vara vitt när man blandar i medlet.. Men mitt vart rosa ? hmm... Kanske får rosa under hår?... Nej men det ser ganska bra ut nu, svårt och avgöra när håret inte är torkat. Sen när de är klart ska jag och denise ut och fota om det inte blir försent ! :)

pratar med emelie (utkast)

kom hem från hästen för ungefär en timme sen, har duschat och käkat kebab nyss! pratar just nu med emelie, ska hem till mamma och färga utväxten snart :)


vaken

sorry att jag ite skrev igår när jag gick och la mig.. Men jag la mig typ halv 3. Vaknade typ halv 1. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma så vi kan åka till hästen, sen ska jag till pappa igen och packa ihop kläderna sen äta, sen ska jag till mamma och färga håret! eller utväxten, eftersom vi har skolfoto på onsdag dåda. Sen när jag börjar få utväxt igen tror jag att jag ska färga mitt hår mörk blont med massa blonda och ljusa slingor! hehe.. Vill inte ta bort mitt blonda men det börjar bli så slitet..... aja, pussar

lördag

hej blogen, emelie åkte från mig vid 4 typ. Sen har jag städat efter henne och så. Sen åkte jag och hämtade upp ida, för hon ska ge mig pengar! Så nu fick jag dom, sen sååkte jag hem och käkade. Efter maten så gjorde jag i ordning choklad krispen, sen stack jag pappa och hans tjej (kiki) ner till Time för att hyra film, ble STREETS OF BLOOD! 50 cent är med. Den är bra, men den är konstig att förstå. Kanske för att sebbe smsa mig hela tiden!! :P Sen efter filmen så spelade jag och pappa guitar hero på bio duken, haha, vart skit jobbigt i början för vi satt för nära! hhaha, vet inte när jag ska sova idag. läger in ett inlägg innan isf. Just nu sitter jag och spelar Farmville på FACEBOOK! haha! I morrn är det hästen som gäller, sen färga håret och fixa sig lite!

pussar

kommentera inte då ?

nej jag vet inte. men jag srikver det jag vet. om det är sanning elelr ej. skriver om det jag vet iaf. och har inte sagt att det är sanning heller ?..hmm
leka ? det gör man i sandlådan. leka dessie, hmm joo!! jag avgudar henne verkligen.. USCH! det är ju inte direkt hon som börjat med ''lite sweet sådär'' som du skrev. luktar wannabe ? från dig eller ? försår de.
Ni verkar ju vilja läsa min blogg eftersom ni fortsätter. Skiter i om du tycker min blogg är dålig. men tydligen inte för du läser den ju ? Jag skriver exakt om vad jag vill och hur jag vill. Om min vardag och aa vad jag vill! jag fick ju reda på de i skolan, så klart jag skriver för det är några som klantade till sig i skolan ? haha.. snälla, om du inte tycker om bloggen, behöver du inte läsa den. Och skriva anonyma kommentarer betyder så att du itne vågar visa vem du är.
det är nog inte bara jag som tycker ni är sjuka i huvudet som gjorde de.
ha bra!

sammanfattning av igår ''fredag''

hej alla, nattbloggar! okej sammanfatning från efter förra inlägget innan jag och emelie stack ut. Vi åkte till mamma och hämtade sminkborttagnings grejen, sen så stack vi upp till krusboda och sen ringde vi melinda, men dom kunde typ inte ? sen så fick vi tag på Jimmy, så vi stack till strand och träffade dom. sen till träffe i strand. Hängde där ett tag, och jimmy fotade med min kamera. hahah, kan lägga upp några bilder. När jag och Emelie kom hem så tog jag foton på henne, typ som modell. Ni kan få några och kolla på med!  Sen så har vi bara suttit vid datan och svullat. Vi ska faktiskt sova nu !! godnatt alla!

hahha, sebbe och PG


sebbe's rumpa


Jimmy som fotat alla bilder.




Jag och emelie hade modellfoto ! haha, så sjukt söt! :D



emelie :P


svar till er små 7 gluttare

för det första har jag inte inte sagt att något är sanning ? jag säger vad jag vill och ni behöver inte ta åt er, men ni värkar göra de! lite sweet sådär! Jag slösar inte tid, jag skirver vad jag vill på bloggen ingen hindrar mig. Så ni menar att jag inte får skriva om de jag vill ? emh va? ni förstår inte... synd... Jag kommenterar vad jag känner för när jag ser folk. Det är gulligt att ni slösar eran tid på att läsa min blogg och kommentera! alltså fans! WOHOW! (not) Om inte jag vet, vet knappast du/ni vad ordet överdos betyder! haha! Varför tog ni de då om ni ändå inte ville dö eller bli sjuk ? haha. Om ni mår så dåligt ALLA 3, varför gick ni till skolan och tog de. Varför inte göra det hemma isf, när ingen ser ? hahhaah!! JO!!! JUSTE!!! DET LUKTAR UPPMÄRKSAMHET!!! varför blir ni rörda när det är så många som tycker ni är stora idioter och skrattat åt er! Ni förstör bara era egna liv. Åka in till mariapool ''stavning'' med taxi, och sen komma dagen efter till skolan och må skit bra och sprnga runt och skratta ? emh, ni har inte gjort lite skådespeleri ? Vem är det egentligen som är patetisk ? Jo NI, nu har ni svaret! Alla vuxna tycker också att ni är helt pantade i skallen! Men tack för att ni läser min blogg, det går bara bättre då! Tack :D

HAHA


är med Emelie

Hejsan alla, dålig updatering jag vet. Men jag har inte hunnit?..
Efter skolan så stack ja och Denise hem till mig och käkade upp chokladbollarna som var kvar sen packade jag eftersom det är pappa's helg. Sen när jag packat klart så åkte ja och Denise till henne, hon packade för hon skulle till oxelsund på innebandy läger typ. Så jag var med henne. Sen stack jag hem och satt mig framför datan i typ 10 min sen ringde pappa mig och sa att jag skulle komma till centrum för vi skulle bestämma vad vi skulle äta idag. Sen kom Emelie eftersom hon ska sova hos mig. Så vi åkte hem och chillade här en stund. Sen åt vi gott! Nu fixar vi oss och funderar på att dra ut. Måste iaf till mamma och hämta min smink borttagning för den glömde jag. Men vi ska åka nu!!
pussar ha en bra fredag kväll :D

JUSTE!

BTW , jag har sålt min fjällräven! :D
Köpte den först förra vintern av min kompis syrra för 1500kr. Sen bestämmde jag att jag inte vill ha en sån jacka i vinter, så jag la ut den på internet för 1300kr och den var sjukt skitig, har inte tvättat den för vissa vill inte att den ska vara tvättad om man säljer den ? .. Så ver det en tjej som mailade dagen efter att hon ville köpa den för 2000kr! Tänkte: KÖR TILL FÖR FAN! 500 kr mer än vad jag köpte den för och 700 kr mera än vad jag la ut den för!! Så nu är den uppe i luleå ! hgahha!
'


video och bilder

hemma och ny duschad!

nu kommer videon och min piercing jag köpte! har även köpt en till på nätet, lägger in den med:D




piercingen jag köpte på tattoo mässan!


Den piercingen jag köpte på nätet



J**** M-VÄRK

Har sån jävla m-värk!! trodde jag skulle dö idag när jag och Denise gick ut till scenen för att vila lite, så vi la oss ner och lyssnade på våra ipods. Somnade typ för solen värmde. när jag då sträckte upp händerna så gjorde det skit ont! ajajaj!! Det är inte kul alltså!! Sen när vi hade nästa rast på en halvtimme kommer booboo och myser med oss! han typ somnade på mig ? han vart iaf jävligt tung!! hahah

kom hem för ett litet tag sen, gjorde Chockladbollar då! var så jävla sugen på de efter en lång dag!! herregud!!
På matten idag så gjorde jag ut hela häftet elltså 2 kapitel!! det var typ 8 sidor eller något sånt! Helt sjukt jag som brukar ha jätte svårt för matten! fattade inte vad som hände ? Men efter en timmes räknande inte ett stopp någon stanns så fick vi sluta, och jag kan säga att det känndes att jag hade räknat matte!!! Hade så jävla ont i huvudet efter. Sen hade vi IUP tid gjorde engelska glosorna som vi har till i morrn, å nu kan jag dom ! :D yeyh!

Det var 3 väldigt knasiga brudar i min skola idag!
Dom tog sömntabbletter alltså överdos! hur fan kan man seriöst ?! typ i skolan också. Det går så mycket ryckten men vissa säger att dom ville sova på en lektion och inte vakna ? hahha, vilka töntar seriöst!! Vet vilka 2 av tjejerna är men inte 3... Hmm, får kolla skolkatalogen om hon är med! Det som jag tror är att dom vill ha uppmärksamhet av oss äldre eftersom dom går i 7:an nu. Jag menar, ena tjejen som jag vet vem de är. Hon har inte jobbigt hemma ? eftersom min låssas mamma känner typ hennes mamma eller hur det var `dom jobbar på samma jobb tror ja ? jag menar, dom får ju inte ''högre status'' i skolan bara för att dom tar överdos ? Dom får snarare status för att vara dumma i huvudet ? Seriöst vem vill göra sånt ? hahha, omg säger jag bara!.. Aja, ska inte prata om dom mera i bloggen nu, dom förtjänar det inte!

Väntar på att mamma ska komma hem nu, sen ska jag till hästen. Ska försöka lägga mig tidigt idag alltså!! är sjukt trött!!!

lite lite lite sovmorgon

tog en kvarts sovmorron, för jag kände att jag inte orkade fixa mig idag. är hur trött som helst. Skulle egentilgen ha mjukisar och soft, men tog jeans och en tröja med en text på. lägger in en bild sen. Har massa att lägga in på bloggen sen som jag lovat! OPPS! Snart ska jag röra mig mot Denise, sen vidare till Camilla och sen skolan! Orkar inte, fast det är fett skönt för vi har hemkunskap nu på morgonen i 2 timmar :D hahah alltså från 8;10 till 10:10! behöver juh inte käka fukost eller något hemma! fast det dåliga är att jag slutar 16:10 idag typ.. skit jobbigt.. Menmen... Ska borsta tänderna nu.
bye!

vart inge plugg

men nu ska en överlycklig lina sova iaf!!

fick reda på att christoffer kommer upp till dead by april! och jag kommer dö! :D

godnatt :D

fräsching

är en riktigt fräsching nu, har nämnligen duschat! Kom nämnliggen hem för ett litet tag sen! Först åkte jag och ellinor till Gustavsberg ? och träffade adis, sen stack vi till älta och käka. Skulle träffa jeppe ? men det sket sig. Så vi satt på pizzan och blev bjuden massa klubbor och skit, hahah! Sen så stack vi hem. Snacka om att vi har haft tur med bussarna! Från slussen till gustavsberg kom den på en gång, sen från gustavsberg till slussen egentligen så kom den på en gång, men vi tog fel buss så vi gick av i nacka ? Då kom 401 till älta på en gång, sen så skulle vi gå till ekstubben sen när vi skulle hem så kom bussen på en gång och JAG BEHÖVDE INTE FÅ KLIPP PÅ MIN REMMSA! (eftersom jag ska få busskort i oktober, får jag nöja mig med remmsa...) Sen när vi kom till centrum behövde vi bara stå i 3 minuter så kom bussen på engång och jag behövde inte slösa klipp då heller! hahha!najs!

Skolan har varit ganska chill idag, det började med ös regn och jag skulle åka moppe bakom camilla för jag lämnade min hemma eftersom jag skulle till gustavsberg och älta, så vart dygn blöt. Sen vart det sol innan vi skulle ha idrott. Å det är jag tamigfan glad för! För jag hade bara shorts!  Men vi körde softbal asso som basebal fast softbal! hahha, lite konstigt men det är samma sak fast ändå inte! Haha, men iaf, jag är sjukt stolt över mig själv!! Orkade springa 800 m! utan att sakt av!! hehe ''skäms'' hahah!! Sen så trampa ted mig på tån när jag skulle springa till hans plats så aa, hade skit ont och gör ont fortf!!! haha. I morrn blir det lång dag i skolan..... börar 8 slutar 4 typ..... Har IUP tid typ 1 timme om inte mera ? ska plugga stenhårt!!! ska göra lite nu också behövs verkligen!!

aja, ska skölja ut inpackningen och sen plugga lite!


kortkortkort

blir ett kort inlägg nu!!

Camilla kommer snart och hämtar mig, för jag ska till gustavsberg idag sen till älta och kan ju inte ta moppen till gustavsberg ?`hahha, så frågade om hon kunde köra mig till skolan och det kunde hon :)

ha en bra dag alla läsare :)

ojojoj...

jag hämtade upp ellinor sen stack vi till älta, skulle typ träffa jeppe. Men han trodde inte att vi skulle komma. Så han bestämmde sig för att han inte skulle gå ut sen. Så vi stod där utanför och kastade rönnbär på hans fönster, fast vi träffa inte.. Sen kommer hans mamma och frågar om vi sökte efter jeppe.. hahah! lite pinsamt ? Men sen vägrade han komma ut så vi stack till Jonte sen. Där var felix också. Vi chillade och kollade film sen drog vi till krysset. Satt där ett tag, sen drog jag och ellinor hem! är sjukt trött asso! Ska fan gå och lägga mig nu!!
I morrn blir det gustavsberg efter skolan sen älta! Saaya!! och GODNATT

hello alla!

kom hem från hästen för ett tag sen. Slutade nänmligen klockan 2 idag. skulle slutat 3 typ, men ljudet på filmen vi skulle se funkade inte. Så jag stack hem och sedan till hästen. Har käkat och så nu och ska röra mig upp mot nyfors för att hämta upp ellinor och sen åka till älta :)

Ha en bra kväll alla : D

godmorgon!

godmorgon alla, ska till skolan snart. Har jeans och en t-shirt som jag inte anvånt på år!!!! hahah, känns lite konstigt. Känner mig trött så det vart en enkel outfit! ingen bild tyvär!

ha så bra idag :D

RSS 2.0