Regnregnregn

är hemma nu iaf, var med josse. Vi åkte och tanka och sen satt vi och vänta på moppen, och ringde runt till lite folk och frågade om dom ville träffas.. Men ingen är typ hemma nu ? :O Sen stack vi hem till henne drack varsin latte och sen så satt vi och snacka med hennes pappa om moppar. eftersom josse inte fyllt år än. Hon ska kolla på en moppe i morrn :) Hihih :)

Fan vad de ska regna!! Det sägs att det har varit det REGNIGASTE JULI PÅ 50ÅR ?!! Det var även DEN KALLASTE JUNI PÅ 50ÅR?!! Vart fan är världen påväg? Hela klimatet ändras juh nu :O Tycker faktiskt synd om isbjörnarna som lever där vid polerna... Såg ett pogram igår. Dom går juh nästan bara i slask!! Skärp er vad fan!
Jag HOPPAS att AUGUSTI BLIR SUPER VARMT!!  så att man får bättra på brännan igen.. Börjar känna mig blek igen... hm......  vill inte sola solarium, det är något som jag är EMOT! Visst såklart man vill vara brun på vinter halvåret, men NEJ TACK TILL CANCER!! ska kolla paradise hotel nu :*


Ut snart

Ska ut och vara med josse snart, måste tanka moppen också, vet inte om jag ska göra de innan eller efter.
Det är juh street race idag med. så vi kanske åker ner dit då :)
Får se :)
Usch jag har ätit bakad potatis och då hade vi vitlök i såsen till.. Känner att det luktade vitlök i min mun när jag åkte moppen hit. Men jag ahr borstat tänderna i omgångar och tagit skölj i munnen, det börjar försvinna nu :)

.




Haha, jag vet faktiskt inte.. Det är i ett område med bom iaf.
Där det finns många färger som är som väger typ: blå,röd,svart,gul
Mer vet jag faktiskt inte... haha....
Man tackar man tackar ;)

hemma från hasseludden :)

Nu är jag hemma igen, shit är helt slut efter ha varit där...
Fick ansikts behandling skit najs, somnade nästan.. hehe (A)
Har badat i varma källor med, jätte skönt. Vi gick ner i morse efter frukosten och bada i dom, sen när jag skulle resa mig upp så fick jag värsta svindeln höll på att ramla ihop.. Sen somnade jag nästan på hotellrummet.. Men vi checkade ut och stack till hästen. Glömde mina byxor hemma så fick ha vanliga kläder.. och då kunde jag juh inte rida.. så gjorde jag lite working hand, de är när man står från marken och arbetar med hästen. Sen så släppte jag lös honom, och jobbade med honom utan att han satt fast, gick väldigt bra faktiskt :) Han följde efter så fint. Sen ville jag att han skulle leka av sig lite.. Så jagade iväg honom, mamma filmade, lägger in den sist av inlägget.

På slutat står jag och typ vevar in honom, men det var för långt avstånd så mamma slutade filma och efter det gick jag några steg till och då kom han till mig. lite gulligt : ' )

sticker väll snart till pappa och fixar lite grejer med datan, skriver ett till inlägg sen ;)

åker snart

snart åker jag till Hasseludden på yasuragi grej :) NAAAAAAAAAJS! 
Ska få ansikts behandling (A) skit najs juh, ska åka snart.
slänger in ett inlägg när jag är hemma igen :)

Hemma nu igen :)

Nu är jag hemma igen, stack till pappa efter maten. var där i en halv timme 45 minuter kanske, sen stack jag till Ida. Länge sedan jag träffa henne. Vi stack vidare till Niklas ( hennes pojkvän ) var där ett tag sen stack vi hem till henne igen. Men Niklas och Ida's brorsa Maxe vart helt inne i ett spel, så vi drog till godissvampen och köpte godis, när vi kom tillbaka till Ida, så gick vi till hennes lilla stuga på tomten och satt och framför tv med godiset och gluttade på Ghost Wisperer. DET ÄR AS BRA!! haha, tog en otroligt söt bild på Ida :) ( neranför )
Snart börjar Paradis hotel :) ska kolla då, men kommer tillbaka till datan, och slänger in ett inlägg till :)


Måste bara, innan jag åker!

SJUKT BRA LÅT !!

med Jay Z, Rihanna, Kanye West - run this town!

regnigt värre..

Hello alla glada blogg läsare :)
Sitter hemma hos pappa nu, han ville att jag skulle åka hem till honom mäta hur stort fönstret var så jag kunde säga det till kiki, hon ville veta något om de.. Så jag hann bara duscha ochåka igen.. Var hos hästen idag. fuck vad det regnade!! Vart helt blöt när jag var ute och red. Men vände och sen när det slutat regna åkte jag hem.

hmm, vad ska man hitta på ikväll tro ? *tänker*

I morrn ska jag på spa grej med mamma :) NAJS!! Blir där en natt! skit najs, har beställt en ansikts behandling, längtar som fan.. Kommer inte kunna uppdatera något dära, kommer hem på torsdag igen, tror ni klarar er med en dag som inte är någon uppdatering på :*

Nej nu ska jag dra hem till mamma :*

SNART SÅ!

snart börjar paradise hotel !! :D

borstar tänderna nu så jag kan kolla!!



hello :)

Hejsan alla läsare ;)
Sitter hemma hos pappa nu :P har varit här ett tag, men har inte kunant uppdaterat för aj har fixat lite med bloggen.

Det som är nytt :
*  en klocka
*  spela musik
*  ny heder - josse la in
* ny bakgrund
* massa mera :P

Så nu är det nästan klart, ska fixa mer med den sen en annan dag, börjar bli lite trött nu. ska nog dra hem tll mamma snart. JIHOO, snart har moppen gått i 30 mil, då ska den in på service sen ska jag tuta och köra.

Det ända jag har gjort idag är att jag har vart hos hästen, sen har jag bara vart hemma. Bakade faktiskt en sockerkaka hemma med chocklad och choklad bitar i (A) hoppas man kan äta den nu när man kommer hem så att inte mamma gjort de... Igår solade jag en ganska lång stund ute, eftersom jag vaknade ganska tidigt. riktigt skönt med solen igen!! Gasch!! Nej nu ska ja nog röra mig hemåt. och Besökarna har börjat rulla uppåt igen. GOOD!

Någon mer som ska kolla på paradise hotel ikväll på sexan runt 12 tiden ?
Var det bara jag som tyckte att det var dåligt att nicoline åkte ut och inte susan ? hmm...

hemma

Kom nyss hem, har vart ute och kört med Nicole lite.. As najs :D

Sitter i mina ljus rosa mjukis brallor med en rosa lacoste tröja och en ''hot pink'' thocktröja! Riktigt skönt att slänga på sig mjukis kläder när man kommer hem är trött och kall...

Nu ska ja lägga mig i sängen och kolla tv :D

Smsa (A)


Fullt upp!!

Hej alla söta blogg läsare!! sry för uppdateringen men jag har vart ute och kört min moppe hela dagarna.,
Gick omkull i leran igår hos min farmor, lite repor men inge fara med verken mig eller moppen! Sen Mötte jag och denise upp Emelie och Felle. När vi hade åkt runt ett tag vid alléplan, så skulle vi köra in mot alléplan, då kommer det två moppe snubbar som ställer sig i andra fältet mot skrubba så vi körde efter dom, vi typ jaga dom dom jaga oss, sen lurade vi in dom i området och dom lura in oss. Hahah, väldigt kul iaf, sen körde vi till godissvampen.. När vi kommer till ica parkeringen typ så är det en bil framför mig som blinkar vänster in till parkeringen så jag håller höger, men då svänger han inte så jag måste veja till vänster, då kommer emelie i full fart bakom mig och kör på min nya moppe,... Så Emelie och Felle går omkull, men jag och denise klarade oss men inte min moppe helea bak ramen gick sönder... regplåten låg på marken och stänk skärmen, blinkersen var borta... så vi gick runt och leta efter den och sen när jag skulle köra hem så skriker Emelie DIN BLINKERS!!!! Då låg den inuti typ vid motorn... så tur de... Sen när jag kom hem ,så väntade vi på pappa, så han kunde kolla på den lite och bobban kollade. Sen lagade snälla bobban min moppe :D Satt fast regplåten och blinkersen!! TACK!! :D Så nu kan jag vara ute och köra igen, men jag kommer ta det jävligt lungt. Så pappa och emelie's pappa ska prata om vad för saker jag behöver från dom, som dom typ ska betala, eftersom det var hon som körde på mig.... Har kört snart 19 mil, men har inte alltid kört i 30 km.. För man ska bara köra 30 km i 30 mil, tog 1 dag för mig att komma upp i 18 mil bara... så ska köra nu lite ikväll tror ja...

Bye

Hola!

JAG KLARADE MOPPE TESTET IGÅR!!!!!!!!!! SUPER GLAD!! FÖR ATT JAG FICK ALLA RÄTT!! PÅ 6 MINUTER OCH 27 SEKUNDER!! SLÅ DET NI!! HAR ALDRIG FÅTT ALLA RÄTT PÅ ÖVNINGSFRÅGORNA!!

35 AV 35!!

aS STOLT!! FÅR KÖRA I MORRN :D SKIT NAJS JUH!!!!!!!!! SKA UT MED EMELIE OCH KÖRA!! NAAAAAAAAAJS!!!!!!!!!!!!!!

godmorgon

har precis vaknat.. har käkat också... Sitter och gör frågorna till moppe skrivningen idag, så jävla närvös!!!
Nej nu ska jag fortsätta, HEJ!


Det jag köpte när jag var i stan, och sen när jag var med stajf på kvällen.


Det ja köpte i stan:
* Svart bikini BH från Gina (rea)
* 2 Vita linnen från H&M
* Ett crämigt skärp från Gina (rea)
* Ljus coral t-shirt från Gina
* En vit klänning från Gina (rea) BARA 50 KR :O!!

kvällens outfit

Jag och stajf

stajf och jag hos dennis mormor och morfar. men dom bor inte hemma typ,,

haha, dennis sötnos :)



Nu kommer bilderna från min födelsedag


Jag och Denise fick damp garv, när jag fick playboy kudden. haha...

min underbar moppe jag fick :D

Fick den av min underbara MORMOR

Jag i min snygga hjälm, haha...

Playboy kudden

Jag fotade med system kamera jag fick :)

Me love this piic!

raspberry

lägg märke till flugan i vänstra hörnet typ, nej de är inte en geting..

Denise Nordqvist <3 Lina Udd Ahlroth

Det jag fick + kameran!

snyggingen själv.

PEACE!

L

Lzs is the shit

<3

Hemma nu igen

Vaknade i morse med att jag fick ett sms at stajf och hon frågade om jag ville hänka till stan, det ville ja, så vi stack in. Köpte lite grejer. bilder kommer senare när jag fått skivan så man kan installera själva kameran på datan annars går det inte att ta bilderna... suck.... I går stack denise hem vid tio typ... Så jag visste inte vad jag skulle göra så jag gick hem smsade typ alla... och tog ego foton, olika kläder och de:P hehe
Kom hem från hästen för ca 10minuter sedan, ska käka nu. sen ska jag ut igen :)

Ha de bra :)

GRATTIS TILL MIN 15 ÅRS DAG !!

Världens bästa födelsedag!!
Fick MOPPE AV MORMOR!
SYSTEM KAMERA av mamma
750 kr av farmor
lås till moppen av faster
Bokstäver som man kan sätta upp på vägen
Playboy kudde av mamma och b
Sen lite strumper som jag behöver
och en ny handduk som jag velat ha för tycker våra är så fula :P hah!(A)
Fick köra moppen på en gång!! Fan vad najs det var!! Har fotat massa nu med. Har redan vart hos hästen så fick fina bilder där med. Men har itne lagt in några än. så ni får en annan gång.
Sen har jag fotat massa blommor, och nu ska jag till DENISE :D

SEE YA!!! :D
skriver senare när jag kommer hem1!


JIPPIE!!!

JA!!!! MAMMA KOMMER HEM IDAG!!! FAN VAD GLAD JAG ÄR !!! MIN FÖDELSEDAG BLIR INTE DÅLIG IAF!!!! WOOOOOW*!!! HON KOMMER HEM TILL 4!! SKA FÖRSÖKA HA HUNNIT MED HÄSTEN TILL DESS!!

SKA KILA!!

sjukhus fredag..

Aa då fick man tillbringa fredag kvällen me mamma på sjukhuset, men vill inte skriva allt så det är iaf magen. och jag fick vara där till nio tiden typ sen las mamma in... så aa... JIPPIE, liksom .... min födelsedag i morrn... Hon vet inte ens om hon får komma hem i morrn....... så jag tänker inte fira min födelsedag annars om inte hon är meed... så a vi får se,,, känns som det inte kommer bli en bra födelsedag.. men aa... Vet inte vad jag sak göra idag... kanske gå hem till mamma och äta frukost för vi köpte jätte god mat igår innan allt hände... Köpte yoghurt med kellogs flingor och torkade jordgubbar i .. MUMS!!


hemma från denise's land

hemma nu, eller egentligen för ett tag sedan. Jag har varit hos hästen och sen har jag packat upp allt och chillat lite, tagit värsta lång duschen! Skit skönt!!
Vi gjorde inget speciellt på landet där, vi typ sola och cyklade till glass kiosken och bara chillade. Vi var ute på en öde Ö med och sovde över där! Skit mysigt, men jag vart typ as dålig. Jag, denise, josse är nog dom första som har rakat benen i havet? Denise höll i mitt ben, josse smörjde in me tvålen som vi hade, och jag rakade dom! Det vart fan bra resultat!! :O (det var lång grunt) sen vart ja hungrig så vi kanske käkade vid 7. Tröck i mig 5 korvar på 10 minuter en kvart kanske... Mådde inte så jätte bra några timmar efter det! fick ont i huvudet och mådde illa, så ja gick och tog en powernap i tältet.. Sen hade denise och josse gått ner till berget vid vattnet dära och satt och sjöng typ, så jag gick och satte mig på marken utanför tältet mot berget, skit skönt tyckte jag då. Och sen kom spy känslan.... ni kan juh gissa vad som hände sen... Fick typ maginflensan? Sen somnade jag mot berget, och vaknade när denise och josse kom upp hoppandes bredvid mig och skrek till, för dom såg ju inte att det var jag. Sen gick vi och la oss, klockan var väll typ 1 halv 2 på natten ? Sen väckte dom mig flera gånger för dom var rädda... men jag typ somna om igen, vaknade typ hela tiden under natten, sen vaknade jag klockan 7 och kunde inte somna om... för det var troligtvis väldigt varmt och kvaft i tältet, så jag tog sovsäcken och kudden och bikinin och gick och la mig på berget där josse och denise hade suttit på kvällen och la mig där och somnade om, skir mysigt!! Vattnet var helt stilla, inga båtar åkte, man hörde bar fåglarna. Solen stod som högst och lyste på mig!! skit najs,sen vaknade jag vid 9 att denise och josse satt lite ovanför mig, första jag sa: WOW, hur länge har ni varit här ?! Dom : Typ 10 - 5 minuter. jag hade inte ens hört att dom kom ner dit... Mådde bra när jag vaknade men så fort jag ansträngde mig så fick jag kätte ont i huvudet. Vid elva och berra och marie '' denise's päron '' och hämtade oss med båten, (hur annars?) Sen när vi kom tillbaka, hade denise farmor och faster, hennes kusin och hennnes farmor's kille kommit. Så¨vi fick massa gott att äta, mackor och skit, SUPER GOTT!! För vi var ju jätte hungriga!!  Idag solade vi bara in i det sista, vaknade tolv... Vi har typ kollat på Paradise hotel som går på 6:an vid midnatt när vi vart där, skit skoj ju. missade ett avsnitt och kollade på det igen på tv6.se hemsidan. Det börjar ju om en halvtimme så ska nog bädda ner mig i soffan och glutta lite scrubs nu :)


ni som är uppe med tuppen :)

hejsan alla!
Snart ska jag och mamma plocka upp josse därefter åka till handen terminalen. Sen ta pendel till ösmo !
Längtar fett mycket!! Vill kobba lite med brännan nu ! Även fast jag är brunare är mamma, som jag ALDRIG HAR BARIT!!! Gash!! Måste vara jäkligt brun på magen!! :O

Nej snart ska vi åka och har lite kvar att fixa, pussar :*'

Hemma!

hello alla underbara läsare!
Nu är jag hemma och har precis packat klart till nästa resa! NYNÄS / LISÖ!
Jag och josse ska mötas i morrn sen ska vi till handen terminalen och åka pendel till ösmo, sen kommer nisan och möter upp oss ! Fett skoj och komma ut till denise's land igen! Hörde att vi skulle bli skjussade till en öde ö och sova och äta, bara jag josse och denise... SCARY!! Tänk om det finns typ vildsvin där ?! Jag paxa för att sova i mitten!!! Kommer kanske hem på Onsdag eller Torsdag, beroenda vad vi känner för! Kommer inte kunna blogga något där, men bloggar när jag kommer tillbaka! Tur att inte Carro är med igen, för då skulle dom säkert sitta och läsa dom andra twilight böckerna!! Inge illa menat carro :* Fast nu är bara ena nörden med! DENISE NORDQVIST!!
Snart FYLLER JAG 15 ÅR!! WOOW!!

Det jag hunnir med nu är:

* Duschat - så man är fräsch!
* Packat ner trosor, strumper, byxer, tröja, tjocktröjor, raklödder, handduk, sovsäck, body kräm, sol kräm, after sun(ifa man skulle bränna sig!) Sen tanborste, lite annat ;)
* rakat benen!

Och nu ska jag bädda sängen så jag kan sova i min prinsess SÄNG! (A)


FÖRLÅT!!

sry för den dåliga uppdateringen, men har fastnat för Desperata housewives.. (A)
I morrn åker jag hem till kära stockholm igen! Vet inte vad jag ska göra, kanske bio med dennis och hans polare. Får se.. Nu ska jag ner kolla tv, pussar


WIIE!


Fick lite allt möjligt idag, fast det var juh inte så många där heller.
fick 500 kr av berit och kirre
ett långt jävla godis rör av Jerk
ett linne av Marcus
ett par skor från eva - men dom var för små..

Sen gick ja och marcus upp hit för att spela guitar hero, sen har vi suttit här och geekat..
Nu snackar han med sin tjej, så jag tänkte blogg lite för er ;)
 Åker hem i över morrn.. SKÖNT!!
I morrn ska vi på någon utställning ? Så jag kommer inte kunna blogga så mycket.. gör det på kvällen

BTW, är de någon annan än bara jag som kolla på pogramen efter tolv på 6:an ?
* Paradise hotel
* Spin city

och de ?


Firar mig snart :D

Snart ska vi fira mig :)
jag längtar :D undra vad man får ?!
Nej jag fyller inte år idag, fyller år om 9 dagar. Alltså den 19e :P
Då blir jag 15 :D:D


..........

Igår var det världens tråkigaste dag.. Trodde jag skulle dö...
Satt vid datan från 11 till 6 på kvällen, sen spelade jag guitar hero till 11 sen kolla jag på tv från 11 till 2. Sen gick jag och la mig... Fan vad tråkigt det är här... Pratade med mamma i 42 minuter, för att jag hade inget annat att göra.. Sån såkallad rolig dag hade jag igår.... Idag är det lite bättre, för vi ska fira mig här. käka tårta! och jag ska få öppna pressenter :D:D:D:D Har sutit och geekat desperate houswives nu ett tag... hahha typiskt mig... Funderar på att dra ut med moppen kanske ? :)


BTW, besöks rekord igår :D


Jag älskar min mormor

Min mormor är den bästa man kan ha!
Vi har aldrig bråkat eller tjaffsat!! Hon känner typ till alla mina kompisar, fick sms av nisan nyss att hon står och snackar med min mormor! haha, så skön. Så nu har hon berättat värsta hemligheten för nisan, om min FÖDELSEDAG!! :O:O
Jag vill veta, men en sak vet jag, det är att jag kommer få en moppe av henne.. Men denise sa att hon hade värsta planen!! :O :|
JAG LÄNGTAR TILL MIN FÖDELSEDAG!!

saknar nisan!

Nu får ni en bild på min underbara mormor :)
Det som hon håller i den har jag gjort, och min mormor är liten. jag är ungefär 2 huvuden längre än henne :P





FÅ PLATT MAGE! funkar det ?

Ska man prova det här ? "/

*
Börja varje dag med en kopp varmt vatten.

* Försök att dricka minst två liter vatten varje dag, men endast mellan måltiderna. Vänta med att dricka tills 15 minuter efter att du ätit. Måste du dricka något till din måltid, ta små klunkar örtte.

* Undvik kaffe, te och cola, då de innehåller koffein. Örtte, mjölk och frukt- eller grönsaksjuice är tillåtna.

* Gör frukost och lunch till de största måltiderna, eftersom de infaller när matmältningen är på sin högsta nivå. Ät helst middag innan klockan 18 - ju senare på kvällen det är, desto långsammare är din förbränning.

* Tugga 30 till 40 gånger innan du sväljer. Det hjälper din matsmältning och du blir mätt snabbare. Dessutom får du i dig mer av näringsämnena i maten.

* Ät bara rå mat, som frukt och okokta grönsaker, innan klockan 16, då det är svårare för kroppen att smälta än lagad mat.

* Dra ner på snabba kolhydrater, eftersom de kan ha en negativ inverkan på blodsockret. Ät fullkornsprodukter istället.

* Ät inte animaliska produkter, som fisk, kött och ost, mer än varannan dag, då de är svåra för kroppen att smälta. Välj mjukost istället för hårdost.

* Välj kallpressade oljor som innehåller nyttigt fett.

* Försök att äta frukt och grönsaker med starka färger - de innehåller mycket antioxidanter.

bloggsms

http://www.bloggsms.se/?t=1407

BLI MEDLEM HÄR!!

http://www.woopa.se/signup.php?ref=lzs

Bli medlem och käna pengar på din blogg!!
TRYCK PÅ LÄNKEN

Hahha, love it!



Hahaha, jag bara älskar den!!
Handling:

Jag och melinda ska gå upp för värsta backen ute på brevik, och jag har 10cm klack och hon har platt skor!
Och jag har så jävla ont i fötterna, jag till vänster och melinda till höger, PS. JÄTTE LÄNGE SEDAN!

Saker ni inte alls vet om mig!..

- Jag är jätte allergisk mot jordnötter! Kan dö om jag bara får lite på tungan! och värsta huvudvärken om det är i närheten!

- Jag är hos min häst mera än vad jag är med kompisarna.

- Jag fyller år den 19 Juli

- Jag har bott i rimbo i 1½ år

- Jag har svår beslut ångest

- Jag är jätte håröm!

- Jag älskar att hålla på med håret ändå.

- Jag älskar att hålla på med olika make up:er. Hur man lägger dom och så.

- Jag hatar när folk ringer dolt, så om ja inte svara om ni råkar ringa dolt, prova igen med att inte ringa dolt!

- Min häst är en del av mitt liv.

-  Jag älskar mina vänner jätte mycket!


Nu har ni lite om mig :)


HEDER!!

hedern ska fixas senare!

design

DESIGNEN SKA FIXAS, DEN ÄR BARA SEG ATT KOMMA FRAM!


ny vaken!..

är det jag som sover länge eller är det ni som är uppe tidigt ?
Vaknade nyss av att det ringde igen här... Sen kan man ju inte somna om, och vaknade med 7 meddelanden på mobilen..... Suck.. Usch det bara regnar och regnar, när ska den där värme böljan komma från ryssland då?! Dom har ju pratat om den så mycket? eller ? Jag vill ha solsolsol!!! Så jag kan fortsätta med brännan!!
Hoppas att det finns ett tåg som typ går hem vid 2 på söndag.. vill inte åka vid 5...
På lördag ska jag firas här på landet!! skojsigt ;) tårta och grejer, YJAMMIE!!

pussar

:)..

En sak som är jippie!! är att min MOBIL FUNKAR IGEN!! :D WOHOW!!
Idag har jag inte gjort så mycket, solade kanske i 10 minuter ute, sen vart det moln.. Vi åkte ut på en moppe tur... Men fick bara köra i 20 km för att dom andra hade typ bara 20 moppar... -.- suck.. Sen när vi kom tillbaka vart det sol och skönt så jag var ute tio minuter igen och bara satt.. skit skönt.. Sen började det förstås regna... Så jag gick in och nörda mig framför datan! :) Sen har jag inte gjort mycket mera!

Igår var jag inte inne på datan på kvällen, för jag kollade på Michael Jackson's minnescermoni och hans konsär dom visade! Var tvungen att se på den.. Jag började grina när han tjej kompis Brooke Shields snckade och när Uscher sjöng och sen kom typ små tårar hela tiden, Men mest kom när MJ's dotter sa:

''Jag ville bara säga att enda sedan jag föddes har pappa varit den bästa man kunnat föreställa sig, och jag vill bara säga att jag älskar honom......... så mycket!!....''
Fan vad jag grinade, det bara rann och rann och rann, fan!! usch!! Stackars hans barnen.. Tyckte det var modigt av Paris att prata!! hans ena broder jermanhie eller vad han heter, han som sjöng och pratade. Sen hans andra brorsa som pratade om när micheal blev mobbad, nej det var verkligen en jobbig men ändå bra dag..
Nu tycker jag att jag inte ska skriva mer om de, för det får en på ett ledsamt humör..!

DESIGNEN!!
Som ja har nu med blommorna och min hedern, den ska fixas senare!!
Men gjorde en nu bara för att jag inte vill ha den där prickiga! Skulle prova, så gick det åt helvete för glömde spara den andra... menmen, sånt händer..
Är det någon som vill hjälpa mig med design eller heder eller varför inte bara både och?! :)
Skulle bli grymt glad, för jag har inga ideér kvar med de!... Det blir tråkigare och blogga då..
Någon som vill ställa upp ? Finns på
[email protected]

Undra vad som händer i morrn här? hmm...

DESIGN!!

DESIGN SKA FIXAS, ALLT SKAS GÖRA OM!!
NÅGON SOM VILL HJÄLPA ?!

KOM IGEN NU ALLA LÄSARE!!

Det bara ökar och ökar med läsare :)
BRA DÄR!!
Sånt vi bloggare gillar :) KEEP READING SWEETISAR!!

vaknade prick elva idag, gick ner la mig i soffan och snackade me mamma om olika grejer. ska snart ringa till Tele2 och be dom låsa upp mitt kontantkort. Sen är jag pratat med henne , så nörden själv gick upp för att spela guitar hero.... men spelade bara 2 låtar sen tänkte jag att jag skulle blogg lite :) Vet inte riktigt vad som händer idag, vi får se.. Ska åka lite moppe tror jag, och SJÄLVKLART ska jag ringa tele2 så jag kan låsa upp mitt käraste simkort!!

nej nu ska jag gå ner och ta något att äta, pussar :'*

some piics

saknar dig gummsi..


den dan var skojsig :)




KEEP READING!!

fan idag har ni läsare börjat läasa på riktigt!! GOOOD ;)

själv idag har jag bara spelat guitar hero... klarade t.om ut hela spelet.... så tråkigt har jag här..
Hoppas det blir bättre väder i morrn så jag kan jobba på brännan lite ;) mjaoou!  och åka moppe :)
Det sägs att rysslands grejsimojsen kommer!! Asso värmen!!!! JIPPIE, men det är typ mitt i veckan :O Aja, hoppas det blir riktigt varmt så jag kan bli riktigt jätte brun'!!! hihihi!!!

SNART FYLLER JAG ÅR!!! DEN 19 JULI!! OCH JAG VILL INTE HA NÅGRA GRATTIS I FÖRSKOTT!!!!!
JAG BLIR 15!!!! WOW!!! MIN MOPPE SOM JAG KOMMER FÅ(a) YEEEEYH!!!

PUSSAR

YESYESYES!!

jag kan nog få min mobil upplåst idag!! :D tror ja...
Jag ringde till mamma och frågade och hon hade pratat me dom i morse och dom sa att jag skulle ringa dit och prata med dom, för dom ville veta exakta grejer ? så dom är säkra på att det är ja som äger kortet...  Dom vill veta vem som ringde mig sist, vem jag ringde, när jag laddade på mitt kort sist, varför jag råkade låsa det, lalala..... Är det så svårt och bara säga okehj, vi låser upp de... eller vad heter du vad är det för nummer du har ?! liksom om man har tappat sin mobil och någon annan hittar den och ska försöka låsa upp den eller något vet den ju inte vad man har för nummer....

så IRRI!!! Jag vill ha min mobil nu !!!


//lina

WIIIE ? eller ?...

jag blir så nördig när jag sitter här på landet...
Pappa har köpte guitar hero legend of rock, plus en gitarr till som man fick med :D YEYH?!.... eller?!
Jag har försökt installera Desperate housewives... Men det funkar inte för vi måste göra något med grafik kortet så jag måste vänta tills pappa kommer hem.... Han kommer väll snart :D


YEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYH!!!!!!!!! nörd lina nörd...

VILKEN ÄR SNYGGAST? KOMMENTER VILKEN DÅ!!

BILD 1 ?


BILD 2 ?


BILD 3 ?

igår + mobil fan..

igår gjorde jag inte alls mycket hära.. finns inget att göra här typ heller så.. Vaknade runt kvart över ett, så jag gick ner och la mig framför tvoch satt på filmen hotet innefrån, ganska bra, sen mitt i filmen kommer marcus in och vi käkade glass och fortsatte kolla på den, sen spelade vi lite guiterhero... Sen frågade han mig om jag ville åka och köpa glass, så vi tog hans 125 och stack iväg till åtorp, sen när vi kom fram var det stängt?! Det hade stängt en kvart för tidigt, så vi satt där utanför och chillade lite. Vi bestämde oss då för att sticka ner till badet och kolla om det var lagomt varmt att bada, det var det så vi satt där på bänken en stund sen stack vi hem. sen när vi kom hem satt vi på filmen den tredje vågen, mitt i den vart det mat, sen gick vi in och fortsatte att kolla på den. Sen när den var klar kollade vi på Mr & Mrs smith,  den filmen är helt otrloigt bra!! Sen när den var slut kollade vi på pirates of caribbean the worlds end. ''stavning'' Den är också bra, sen vart det sova time...

Någonstanns där emellan tror det var när vi kollade på den tredje vågen, så fick jag för mig att jag skulle ha pinkod på min mobil, så stod de fel kod, jag bah vadå fel kod?! så jag provade en gång till och då stod det ange PUK-KOD. jag bah fuck no, så jag stängde av mobilen och när jag skulle sätta på den så stod det OGILTIGT SIM-KORT! jag bah, VA?!!!!!!!!
Så japp, nu sitter jag här utan min nalle.... Så ni kan bara nå mig på bloggen, pea, facebook eller msn. men ni som inte har något utav de så heter ja Lzs på pea och lina udd ahlroth på facebook.. msn får ni inte. Hoppas bara nu att jag inte behöver nytt nummer och om jag inte behöver det att alla mina kontakter är borta.... för det blir väldigt jobbigt då...... suck...

xoxo, lina vvv

GOD MORGON :D

var tvungen att avinstallera vista från min data, den klarade typ inte de pogramet... den var as trög... så nu har jag XP fast det lite nyare.... Vill ha en data som klara vista... aja, har iaf installerat itunes, men nya msn funkar itne än... så kör med den nya msn.......... suck.... vet inte direkt vad jag ska göra här på landet idag.. kanske köra moppe ? eller bada ? fast bada ska jag ikväll. prata ett superlångt samtal med dennis kanske ? hmm, förslag?!
Nu ska jag fixa mer me datan, pussar <3


AJAJAJJAJA!!


sådär kan man se ut efter en dag i barcelona och glömt smörja sig när det vart 43 grader och gasssande sol!!
men den har lagt sig väldigt fint nu :D brun och smecker ;)


GODNATT ALLA LÄSARE :D

PÅ LANDET I VÄRMLAND/SKOTTLANDA

sitter på landet nu, har käkat lite och så.. Har varit värsta ovädret hära, blixtrar och åska och här. lite mysigt, så vi alla satt ute och kolla på vädret med ljus och skit.. Nu sitter alla inne hos eva O'CO men jag sitter här och bloggar och gör tester till moppe prove.... Det är boring, men om man vill ha moppe så måste man göra de.. Aja, ska göra det nu:P
pussar .
keep reading

Bilder från BARCELONA !

jag på balkongen, 18 våningen av 26 möjliga.


Jag efter duschen i badrum.


långa gatan som typ wall street eller vad den heter ?


taget från hissen


en riktigt cool båt. Värsta lyx båten med en stor jävla helikopter bak på, fast man ser den inte...


satt och vilade efter en promenad, vet inte vad jag tog kort på iaf..


Den här ser man inget på men poolen är i vänstra hörnet..
så när man simmade såg man ut till havet längst kanten.


hade tråkigt så jag ritade, är den fin ? kommentera då.

Nu hemma, men trött

hej alla söta bloggläsare!
nu har jag vart hemma och laddat lite.. gick hem till dennis efter middagen, vi skulle kolla på film men vi brottades ist :D hahah, skit kul !! Vann såklart ;) Sen satt vi på balkongen med datan och lyssna på musik, sen vart det tid för mig att gå hem. så nu har ja packat klart allt som jag ska ha med mig till landet i morrn... Jag har haft de super trevligt i BARCELONA!! dan efter vi hade kommit dit så var jag och pappa på stranden. Det var en kille som låg och spana in mig hela tiden.. visst han såg bra ut, men han vände sig verkligen. Sen i går alltså om jag ska prata om den 1 Juli. Då hamnade dom i solstolarna bredvid oss. lite pinsamt. och han tog stolen bredvid mig... hahah, det hade börjat gå några timmar och jag ahde badat några gånger, men vi hade inta snackat. Sen när jag bada sista gången så gick jag ner först sen så kom ha efter. hahah, så vi började snacka, trevlig prick. Han bodde tydligen i borås ?! hahha jag bah, vart ligger de? han bah, typ vid göteborg. hahah, fyskäms på mig :P  så vi stod och snacka ett tag, sen gick han upp för han hade fått sin mat. jag gick upp strax efter.. sen skulle ja och pappa till baren och käka. Men så såg jag att fom började plocka ihop sina saker. Så såg jag han typ lägga något på min solstol, när vi gick tillbaka efter att ha käkat så låg det ett glas fyllt med sand och hans nummer och namn:) lite gulligt tyckte jag ;) han var 17 ska fylla 18 eller om det var 18 till 19 ? kommer inte ihåg :P synd att vi skulle åka hem dagen efter, när jag äntligen har hittat en och vara med där i barcelona, han bodde juh inte långt ifrån heller.... menmen, han skulle typ upp till stockholm och börja jobba hoppades han så han får väll slå en pling. I morse gick jag upp halv 7...... SUCK!! haha, bara för att jag och den där killen på stranden snackade om att åka flyg alla hemska grejer som händer och så var jag livrädd att flyga idag och landa :O vet inte varför, brukar inte vara de :O menmen. haha lite skojsigt tyckte jag när han frågade om min ålder. jag sa 14 snart 15. Han bah: WTF!!! Shit de trodde jag inte, trodde du var typ mellan 19 till 21!! jag typ skämdes ihjäl då. hahha.... Nej nu ska jag lägga in all musik på mobilen, ni får bilder senare ;) HOLD ON!!
XOXO, lina

HOME!! :D

skrive mer när jag kommer hem :)
sitter hos <dennis33333333333333333 :*


RSS 2.0