26 mars

trött trött trött trött trött.......
En dag kvar bara!! Men ändå tråkigt, för jag orkar inte med skolan. kan vi inte bara ha lov nästa vecka istället...
måste komma igång att plugga NO också -.- prov den 1 april..... alltså på onsdag............
Menmen, nu sitter jag och kollar på gamla topmodel 4.. Lite kul faktiskt :)
Vet inte vad jag ska göra riktigt på påsklovet, jo jag vet att jag ska på en moppekurs. :) Ska ta moppe kort :D !!  Men jag måste vänta 3 månader sen får jag köra upp och köra moppe... aja, men nu tänkte jag kolla vidare.
Vad ska ni göra på påsklovet ?

Pusar

23 mars

Wohow, trött som en vet inte vad...
Sitter här i stolen mjukiskläder och ett täcke virat runt om mig.
Drömde värsta drömmen med mig och *P* Haha, shit asso!!
Hållde på att somna i sängen, men nej då ska såklart gustav bomba mig med sms..... *SUCK*
aja, ska snart hem till mamma och käka, sen ska jag till min häst... Är så jävla trött. Men jag måste ju.
Kanske träffar leo i helgen :) fredag sa vi va? vette fan om jag hittar dit. ursäkta ordspråket!
Nej nu ska jag kolla runt på andras bloggar lite :)

Ha bra :)


22 mars

oj, nu har jag inte skrivit på ett par dagar igen...

Det har varit väldigt kul på den prao veckan som ahr varit. Nämligen Filippa eller lippa som hon kallar sig. Shit asso jag har nog aldrig garvat så mycket!! Det vart att vi garva typ så fort vi såg varandra och aa, går itne att förklara. Sista dagen hon var där alltså i fredags så gjorde vi en tårta på första rasten. Vi började med att lägga tårtbotten såklart. haha. Sen la vi på drottningsylt sen ett till lager ''tårtkaka'' sen sylten igen, sen ''tårtkakan'' igen sen så grädde över. Men till sist men ändå inte äckligast, GODISET!! Vi hällde på godiset! Det var jag och Lippa som var bagerimästare den dagen ! Haha!!

Josse, fanny, camilla tog bara en liten bit. Emme tog ingen alls och sara tog också en liten. Sen vart det juh massa över :$Hehe, gissa vilka som åt upp den :$ Jo JAG OCH LIPPA!! Hahaha, snacka om att jag fick håll när vi skulle rida.HAHA!! Sen till lunchen åt vi en liten bit som var kvar till ... :$ Haha, fst då smakade faktiskt emma också :). Menmen, jag kände mig väldigt tjock den dagen.. Sen när hon skulle åka nästan efter lunchen, var det skit tråkigt. Vi garvade in i det sista.. Men jg ahr iaf hennes nummer, så om jag behöver skratt är det bara att jag snckara med henne lite :) Minnerna med henne, wow asso !! hahha !! Så jävla kul!! Sen när hon stack, vart det inget kul... Jag ser nästa vecka framför mig att jag och josse bara kommer sitta och plugga våran jävla NO och prao-uppgift.. Det kommer inte vara kul alls... Du får fan komma tillbaka!! Det kommer inte vara någon som rider ivägen, hit och di. det kommer inte vara någon som börjar garva 7 på morgonen, någon som är lat och bara kollar på när vi jobbar. Ingen som kommer få att timmarna bara rulla iväg.. Ingen som kommer välta kärran med allt skit. Ingen som kommer gå med mig till bäcken och köra båtar, ingen som kommer följa med mig och springa efter hästarna ner till hagen. Ingen som kommer åka på isen med mig när vi har sprungit efter hästarna, ingen som kommer äta köttfärssås och spagetti till lunch varje dag, ingen som kommer kela med inez och får utslag för att hon slickar på dig och måste gå runt med vit slva på kinderna som ser ut som skägg. Ingen som kommer släppa in hundenkajsa hela tiden in i futten.ingen som kommer garva så fort man öppnar munnen !! Snälla kom tillbaka, jag känner på mig hur tråkigt det kommer bli... Du msåte komma och hälsa på iaf!! vi ses säkert någon dag..
aja, nu ska jag sluta vara så butter.
Ska nog sluta på dansen, för ja har inte tid egentligen och jag tycker det är tråkigare nu.. vet inte varför men jag ska slänga iväg ett mail till kibbe nu tror jag. Snart eller snart och snart om typ 2 timmer ska jag ut till farmor och hjälpa henne att brodera. Skojskoj. ikväll ska jag lägga mig tidigt, för jag ska upp mellan halv 6 och 6 i morrn. *suck*
Det kanske kommer ett blogg inlägg senare det beror på om jag får låna bobban's data.
Juste jag köpte en väska och två läppglans igår :)

Månadens
köp :

bild 1 : läppglans från H&M - det ljusa heter sweet angel, dat andra vet jag inte.
bild 2 :
väskan jag köpte.
bild 3 : randig tröja H&M
bild 4 : är inte direkt månadens köp men jag gjorde den typ i oktober :S



lzs
Nu ska jag fixa mig lite och klä på mig packa ihop och så :)
Pussar på er! :)


18 mars

Shit jag hinner inte blogga hemma hos mamma, först är det att stiga upp 6 på morgonen för jag praoar på ett stall som man ska vara dära klockan 7... Sen när jag kommer hem halv 4 så somnar jag i soffan, sover till middagen, käkar middag sen klär på mig andra ridkläder och åker till mitt stall, tillsist duschar jag... Så ser mina dagar ut i 1 vecka till, alltså nästa fredag.Jag ahr varit där i en vecka nu snart. Jag rider 2 gånger om dagen..... Väldigt trött på kvällarna så ni som smsar mig eller skriver till mig och jag låter dryg eller något säg till mig då, för jag är så jävla trött..
Fick bara sova en timme idag efter jag kommit hem, för jag skulle till hästen och ta hand om hela insläppet. .... Så nu ska pappa skjusa ut mig i morrn och då var jag tvungen att sova hos honom och då hämtade han mig hos mamma så därför bloggar jag nu! :)
Men nu funderar jag på att kolla på tv.. Är så trött.

Nej, nu har jag bestämt mig ska borsta tänderna och tvätta mig sen ska jag lägga mig i min sköna säng, smsa med lite folk, och kolla tv :D

Godnatt alla, dröm sött :)


15 mars

skämskämskäm på dig!!
omogetomogetomoget!!
säger jag bara

Skäms för sverige asso, hur kunde hon i melodifestivel gå vidare? :O
Jag var bara hemma i går. I fredags var jag juh på tjej middag skit kul hade vi :)
måste göras om.
Jag och mamma hade myskväll köpte godis och kolalde på melodifestivalen, vi gick och la oss ganska tidigt för båda var väldigt jävla trötta. båda somna i soffan ! :P

Prao i morrn, ska gå upp typ vid 6 :o
men nu ska jag gå hem till mamma, pussar <3

13 mars

Thjenixxan :)
Sitter på matten, har precis haft omprov. Kommer säkert inte klara det, men jag hoppas..
Fredagen den 13 you know... aja, det blir inget mera skrivande ikväll. Bara kanske. För jag ska till denise på liten tjejmiddag och vi ska käka tacos för det är enklast att göra själva. hehe. Sen så ska vi hyra film. Vi har betsämt typ en komedi och två skräckisar (aaa) Haha, skit kul. sen får min mamma möta mig, även fast jag och denise bara bor 18 hus ifrån varandra (aaa) Ja vi har räknat!! :P
Hoppas det inte händer något hemskt hos henne och att jag inte blir godkänd i matten, för att det är fredagen den 13...

Nej, nu ska jag skriva lite på tavlan (A)
Pussar :D

12 mars

tillbringade min dag hemma hos denise kan man säga, haha. Först på håltimmen så gick vi hem till henne och käka vofflor. Sen efter skolan stack jag hem till henne med malin och carro, GRATTIS TILL DENISE MAMMA!! Denise gjorde ett jätte fint halsband, så jävla fint. Ska fan be henne göra ett till mig !! Senare när ajg kommit hem stack jag till stallet sen så vart det ingen lektion idag heller.. För att det var så snöigt... aja, red ut en stund istället. Kom hem duschat och bobban köpte lite morötter och tortilja (stavning) dipp så har vi suttit och gottat oss! hihih, busigt :) Nej, nu måste jag göra min engelska läxa. om min favvo/fantasi pizza? Lite cp, men det är enkelt att skriva så :)

Nej , nu ska jag göra det, Pussar <3


12 mars

hej alleman! nu är jag hos denise, hon e fett keff asså! idag ska vi äta din mamma på pizza, skit gott åt carros igår, mums! pappor är oftast godast men denises pappa och min pappa är i portugal och carro vill gärna ha kvar sin, vi får se hur det blir med den saken. 
// malin

och så bjuder vi på carro! :) 

10 mars

skolan idag bara, vilket jävla snöoväder!! Jag hade skit brottom till bussen men jag hann iaf ta på mig mina uggs men västen var närmast till hand.. Mitt hår var ny plattat och så fort jag kom ut så vart det skit lockigt... bad hair day!!
Efter skolan stack jag hem och somna såklart i soffan.. haha, sov ganska länge. Sen käkade jag och stack till stallet. Skulle egentligen ha ridit lektion, men det var så snöigt så det vart inget.. Tråkigt menmen..
Kan nog inte skriva om något i morrn, men det är skola till halv 4 -.- sen ska jag hem och laga mat... Sen ska jag till stallet och ta hand om alla hästarna..

Nu ska jag fortsätta kolla på mitt och Gustavs favvopogram :D
DESPERET HOUSEWIES!! Love it (A)

PUSSAR


9 mars

Idag slutade jag halv 2 vi mötte antonia på vägen så vi tre stack hem till denise, vi käkade en stund sen gjorde jag och densie kärringtestet med salt coh trycka isbit mot sen ännu mera salt sen isbiten igen, fyfan vad äckligt det blev efter ett tag!! Haha, det var som ett lager, och hennes sin var ihop skrynklad på sidorna så det stod upp, så jävla kul !! Sen gick vi upp till denise rum, sen kom carro. en stund senare skulle dom på träning, så jag gick hem. Käkade middag sen stack jag till träningen, våran nya dans är väldigt ball, måste jag få säga ;) Haha, kom hem duschade och gjorde inpackning (a) Sen så nu sitter ja vi datan och smsar med massa och kollar tv. WOW !! hahah, nej nu ska jag föna håret.

Godnatt alla! :) <3

8 mars

kort inlägg, kollar på tv. Wipout elelr hur det heter. skit kul, ska snart hem till mamma, om typ 1 timme, så måste packa och så. vart inge sola igår, vart en skön hemma kväll. Idag har jag också bara vart hemma. sKulle ha träffat ida men det blev inte så.. Vet inte varför.. skulle vart kul att träffa henne, menmen. Hittade lite söta bilder från typ 5:an på min bästa barndomsvän Ted ;) haha, så gulliga kan lägga ut en, känner mig för taskig om jag lägger ut bilden  när han är sminkad av mig och lollo, men nu ska jag fortsätta kolla!

Pussar ! <3

så söt :D

7 mars

igår efter skolan så vart det stallet, efter stallet så duscha jag och käka sen drog jag till gårn med melinda, vi träffade på marcus och stephanie där. lite senare gick vi upp till ringen och sen hem till marcus. Jag hann vara hos marcus typ en halvtimme sen skulle jag hem.. När jag kom hen åt jag lite, senare la jag mig i soffan och somnade... Haha, sen väckte pappa mig när hans pogram var slut, så då gick jag och gjorde i ordning mig, sen gick jag och la mig i sänge och somnade på bums.. hahah.. Så nu har jag vart hos hästen, precis duschat.. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Kasnke sola ? Nej jag vet inte ..
aja, nu ska jag fortsätta på min NO läxa -.-
pussar

5 mars

idag började jag elva för min lärare skulle på något möte eller vad det var.. gick upp vid typ halv 10 - 10. Först hade jag matte i 50 minuter sen hade jag håltimme i 2 timmar... Så jag, natti, nour, fanny och josse stack hem till denise och käka vofflor :D!! Skit mumsigt :)!! Sen stack vi tillbaka till skolan och hade SO lektion en timme. Sen stack jag hem och somnade framför tv (a) Melinda ringde och väckte mig.. och fråga om vad det var för piller jag käka när jag skulle bli bra i mitt finger, men det var höft.. haha, hon sa något helt annat men det jag käka var voltaren.. Sen somna jag om igen, och vaknade precis är the hills börja! Asso jag verkligen älskar det pogramet!! Sen var det stallet och sklle ha ridit för min tränare men det blev inte så för han gick konstigt. typ släpade på bakbenen.. Så det vart inge mera.. Fick pyssla om han lite inne i stallet istället. Sen stack vi hem och jag kollade på Stockholm arlanda pogramet, som hade premiär idag. Sen gick jag och duscha kollade lite på lyxfällan. I morrn vet jag inte vad jag ska göra, måste iaf hitta på något. Vet iaf att jag ska ta hand om hästen. På kvällen sticker jag väl ut och gör något :) ! Nej nu ska jag torka mitt hår!
Pussar <3

4 mars

Asso förlåt att jag inte skriver men jag orkar inte skriva när jag är hos mamma... Datan är seg och den laggar hela tiden, det går itne ens att koppla upp internet.. Suck... Men nu fick jag låna min mammas killes data, bärbar :) Kan juh säga att jag är smått avensjuk på en bärbar.. Vill också ha en :O!! Menmen, ja vad har hänt idag och igår ? Jo..
Igår sutade jag halv 2 för att våran engelska var inställd. Skulle träffa pontus men det blev inget så jag stack hem till denise och gjorde N****bollar, sen kom hennes pojkvän och ja var med en stund för jag hade inte panik hem. Sen stack jag hem och käka sen skulle jag egentligen till hästen, men jag ville inte missa Desperet hosewife´s (a) Mitt och gustavs favorit pogram!! Hahah !! Så låg bara och dega i soffan.. Idag har det vart på en gång hem efter skolan, äta middag sen till stallet. Riktigt skönt väder. Så vi har precis svullat i oss lite ost & kex! (a) hahah.. Vi köpte en jätte god yogurt!! annana (A)!! Asso jag vågar typ inte ladda min mobil längre!! :O När jag laddar den blir den helt varm, asso jag tror att det ska börja brinna ibland :O !!! Helt läskigt asso, tror jag måste lämna in den på lagning också.. För det går typ inte att ringa till mig ibland och jag får inte sms, alla kommer när jag brukar starta om den.. Ångrar nästan att jag valde den för det är sånt problem.... Menmen, gjort är gjort..  I morrn vet jag inte vad jag ska göra efter skolan, ska väl hem för senare ska jag ha ridlektion för min tränare. skojskoj!

Nu ska jag fortsätta kolla på tv..

Pussar på alla! :)

2 Mars

Idag har jag varit i skolan. slutade halv 2, jag och ellinor stack in till stan för hon skulle köpa örhängen. Sen stack jag hem och det var juh bara att vända i dörren för jag skulle på utvecklingssamtal... Men det gick skit bra :D
Så snart ska jag på träning :) I morrn ska jag på skolsyster kontrol... äckligt tycker jah.. Men nu måste jag byta om,

XOXO lina


1 Mars

Litet inlägg innan jag åker till min farmor nu.
Jag vaknade emd att jag blev bombad på sms.. outfiten idag är canada mjukisar svart linne och en puma tröja..
Nu måste jag fixa lite anant, som att packa och så!

pussar <3

28 Februari

Nu sitter jag är. kollade på black sheep för ett tag sen. Ska den vara läskig? Iaf tyckte inte jag det. satt och garvade... ÄR INTE SKITSO FÖR MIN PAPPA VAR BREVID MIG!! Haha, i morrn blir det bara ett blogg inlägg på kvällen, för jag ska till farmor först och hjälpa henne lite med broderi grejer sen på kvällen ska jag färga mitt hår! :) Hihih :)
Nej nu ska jag smsa vidare och slänga mig i sängen tror jag ;)

Godnatt :) <3

RSS 2.0