29 april

shit jag är fett trött... Aja det har inte hänt så mycket eller jo det har det fan!!
Skolan som vanligt sen hade vi idrott och vi skulle springa vallen runt!! JAG SPRANG 6,4 KM!!!! plus att jag har svårt att andas när jag springer med allt pollen och ''astma'' grej... Jag nådde upp till VG iaf!!! Så jälva glad, men när jag kom hem märkte jag att jah hade väldigt ont i tån, så kollade jag och det är värsta blåsan!!! har aldrig haft så stor blåsa i hela mitt liv!! det är skit stor, så jag var tvungen att plåstra om den ordentligt innan jag skulle till stallet... GÖR SKIT ONT!!!
Sen stack vi till stallet, och jag red ut, jätte mysigt red på värsta ängen och soöen lös ner.. (A)

I morrn kommer jag inte blogga något för först från skolan ska jag direkt til stallet för jag ska ha working hand med min häst, det är när man itne rider utan står på marken och håller på med hästen därifrån . sen hem duscha fixa i ordning mig, in till skanstull och käka, sen är det bounce, efter bounce ska jag, denise och carro till ENERGI KÄLLAN, och sen är vi itne hemma förens halv 2 kanske ? Så jag kommer inte hinna skriv nåhot heller, gör det på typ fredag eftermiddag när jag kommit hem från stallet sen, för vi ska ha städ dag........  jaja.. Jag är väldigt trött idag, kommer ha feta träningsvärken i morrn....... Ska lägga mig i soffan och kolla på tv och smsa lite (A)

Pusasr :)

28 april - inlägg 2

usch, det var iten alls något fint väder idag...... Efter skolan så väntade jag och ellinor på att klockan skulle bli 3.. Då skulle hon hämta sin lillesyrra. jag stack hem vid halv 3, för ja hade så jälva ont i magen.. När jag kom hem, gjorde jag macka och ett glas saft med is i, mammas kille stack ut med sin hoj, jag hinner slå mig ner ute och plugga lite till no, så nu kan jag den : Metan, etan, propan, butan, pentan, hextan, heptan, oktan (A) så dukitg! visst ?.. så knackar det på dörren, och jag vart som ett fråge tecken ?. Sen kom min mammas kille bobban och sa har du beställt något ? jag bah nej ? det stod fetta lastbilen utanför. jag bah WTF?!! Men så sa han att hans motorcykel hade gått sönder, kommer bild sen! sen satt jag mig ute igen, och la mig ner med en filt över mig och vila lite. Sen satt jag mig vid datan, och fixade lite med bilder som jag tagit. men lägger bara upp en av dom... synd!.. Efter middagen stack vi till stallet, och gick ut och gick med hästen, jah fick springa också....... Det var skit jobbigt, i alla gångarter me.... Sen nu har jag precis duschat, och ska kolla på DESPERATE HOUSEWIVES!!! Jag älskar det pogramet, nej nu är det 5 minuter kvar, !!!
Pussar på er!!

bild 1 : bobban har kommit hem med värsta lastbilen kolla längst ner till vänster så ser ni honom...
bild 2 : kort på mig ute på baksidan, den omgjorda!



28 april

Resultatet på håret vart ganska bra iaf, eller alla andra tycker det. jag tycker det är små gult.... Menmen... Nu sitter jag här med ellinor i infoteket, vi ska ha två lektioner idag bara... har haft håltimme från 10 till halv 1... Vi har vart i centrum under tiden och träffat philip och herpesjocke, hahah, sen kom denise en stund. Sen gick vi ut till bussarna för att leta efter philip och herpesjocke men hitta dom inte.. Vi gick till bussarna och sen satt vi oss vid trappan och så såg vi johan och simon hälsade lite, sen nu är vi tillbaka i skolan, Svenska börjar snart, sen slutar jag för dagen... engelskan är inställd. delvis gansk skönt!!
Nej nu ska jag gå, för det luktar svett i hela infoteket!!
pussar


27 april

vanlig tråkig måndag igen då... slutade tjugo i två och jag åkte hem och pluggade lite... när jag pluggat lite, satt jag mig i soffan och sedanla jag mig ner och somnade... sov ett ganska br atagg, till middagen iaf. Vi käkade bakad potatis :) så jälva gott det är asså!!!! Efter maten stack vi ut till hästen och kolla hur han mådde efter i söndags. Vi gick ut och gick med honom i kanske en halvtimme, sen åkte vi hem.. Dagens outfit var : shorts och randig tröja.
Nu måste jag plugga lite mera för jag har 2 minutes talk i morrn på engelskan, och jag ska prata om lauren conrad.... Lyckat.... och jag börjar halv tio i morrn med!.. Nu har jag färgat håret blondare.. ska vi se resultatet i morrn, skriver om det då, nej nu ska jag duschaoch sen plugga,  pussar!!

hahahah!! LEO LEKER !! XD

hahaha, fyfan vad vi driver med honom! han tror han kan proppa i oss dricka!! MEN ICKE SA NICKE, haha, men vi sa nej ;) för vi är nykterister ! :D OCH VI TAGGADE DÅ!!  :D

26 april - piccs!



26 april - don't leave me, becaus i love you to much....


Du får inte lämna mig, du är min livsglädje...
jag ser mig framför mig att jag sitter i soffa och är tjock..
Är ute med kompisarna, misssköter mig...
Jag vill inte ha det så.. Du är mitt liv, får en alltid på bra humör!
Mamma säger att hon kanske inte klarar det efter sommarn med att ha dig kvar, för att du kostar för mycket att ha...
Jag började grina när hon sa det, jag älskar dig för mycket..
Det kommer bli svårt att förstå att det inte finns någon som man kan åka ut till om man mår dåligt....
Om du lämnar mig vet jag inte vart jag ska ta vägen...
Jag mår bara dåligt och har gråten i halsen när jag tänker på tanken att du inte kommer finnas vid min sida om du försvinner.. Jag ska kämpa för att ha dig kvar, du betyder alltför mycket för mig..
Min lycka mitt allt. Jag älskar dig, lämna mig aldirg!

26 april

träffade min kära lovisa sjöbeck igår! Det var juh så varmt igår så jag hade mina nya shorts och sen en blåtshirt sen en randig tröja över och min väska och såklart mina nya knall vita skor! Jag åkte hem till henne på kungsholmen, för jag ville se hur hon bodde! det var litet men skit mysigt, vi käkade lite taco rester och sen så stack vi in till TC, vi hittade en jätte söt kläning på GT, den som det finns många färger i och har ''blommigvolang'' hon passade verkligen i den!! Sen ville hon ha ett par örhängen och jag hittade ett par jätte söta till henne på ur & penn! så hon köpte dom! sen så ville jag ha ett par nya solglasögon, och jag hitta ett par, ni vet såna som är ''schtekar glajjor'' vita, blåa, gröna, röda, svart vad det nu finns för färger med svart sträck, dom är inte äkta men man ser ju ändå ingen skillnad ? Vi gick till buttrick och kola lollo provade en vikingahatt, HAHAHAHA!!! skit roligt, kommer bilder sen. klockan började närma sig 5 och jag var tvungen att tagga hemåt, vi har bestämmt att nästnästa helg ska i på GRÖNAN!! fett kul!!  När jag kom hem så käka jag och fixade mig lite och sen så mötte jag ellinor på bussen jag fick låna hennes söta chinos så jag bytte om på bussen me det var ingen som såg för det gick inte att se heller!! hahaha. Vi träffade leo. Asso han är rolig, men ändå jobbig, sen blev det för mycket så vi drog till trollbäcken Centrum och träffade emelie en snabbis en kvart kanske ? sen drog vi hem. När ja kom hem så gick jag och la mig typ på en gång, men jag kunde iet somna när jag låg i sängen sen... Så jag satt på en film. ''In to the blue'' då var klockan 1, och jag kolla till 2. och jag skulle upp klockan 6 ?!!!! Sen kände jag att jag började bli trött, så jag stängde av. När jag typ precis somnat smsade robin mig... självklart måste jag ju svara.... Vi typ smsa i en timme kändes det som ... Så jipiiie 3 timmars sömn inatt... lyckat lina lyckat...... Sen i morse var jag helt död... Kom knappt upp, men det var bara att pallra sig upp.... Sen käka jag frukost och klädde på mig hästkläderna, det var en ''kiropraktor, stavning'' som kom och skulle kolla vad det var för fel på min häst... aah, så han hittade det iaf.. Sen drog vi hem och bytte om fixade oss och drog till IKEA, ja skulle få nya möbler i rummet. jag fick med mig hem: 2 kuddar, spegel men den glömde vi kvar så mamma hämtar den nu, sen två lamprador bredvid spegeln och sen funkar det typ inte..... sen fick jag också en lampa i taket, och en hylla som jag kan ha som sminkbord för jag har en barstol, sen så köpte vi saker som itne ska vara i mitt rum. Vi drog till länna för att kolla på gardiner till mitt rum och det vart vanliga svart raka, sen drog vi till eko, och jag fick deo, en ny borste till hästen för han är så känslig, sen ett par skor till sommaren som jag kan ha hos hästen som ett par gympaskor.. sen stack vi hem och jag packade upp lite sen drog jag till pappa.
när ajg vart här en timme ringer mamma och är jätte irriterad på mig ? för att jag bara stack när jag kom hem utan att göra något ''släppa en bomb innanför dörren'' som hon säger.. verkligen ringa en timme efter? har du förberätt ett jävla tal eller?  fattar itne varför hon är ledsen och säger att jag sårar henne, när hon sårade mig som fan i sommras att det gjorde ont på ett ställe... tror du jag har kommit över det eller ? NEJ ÄR SVARET!!!!!!!! så jävla patetisk...
Så nu sitter jag här och har lagt över lite musik till ipoden och ska fixa lite med bilder nu,
pussar<3

24 / 25 april ?

Nej nu har jag suttit framför datan sen klockan 11... 3½ timme fan, bara för att kunna fixa bilder och blogga... Min data hänger sig hela tiden, och ja känner att jag börjar få 4-kantiga ögon... dags att sova, för ska ju träffa min älskade syster i morron!!! saknar verkligen henne.... Nej godnatt alla läsare! Nu får ni en bild på mina SCHTECKIGA SKOR ;)


Bilder från i sommras. Den tillbringade jag med ellinor :)

läs nedanför bilderna om det finns text såklart ;)


hahah, den bjuder jag på!


Det där var typ när vi inte träffats på 4 veckor eller något ?


Den kvällen blev vi myggbitna som fan iaf!


Hahahaha, fyfan!! den där bjuder vi på ;)


Hahah, kolla ellinor min!!


Hahha, en tifig morgon var det där :P


mouli crew's ......


haha, ja du ? vad ska jag skriva?


vi var typ gung crew's ? gungade hela sommaren fan...


Saknaden till dig pontus , den är stor...

24 april

Jävla skön dag idag asso !!! var liksom 10 grader när jag skulle gå hemifrån ;o Gick bara i min randiga tröja. [ bilder kommer längre ner ] jag hade engelska stöd när jag kom till skolan, för er som inte vet så läser jag inget språk utan läser engelska istället.. Sen så hade vi svenska, efter det skulle vi ha haft bild, men läraren kom aldrig (A) ! Så vi hade hål timme från 10:10 till 12:50 (A) Då gick jag, denise, josse, noni och ellinor till vallen för att spela fotboll, jag och denise hade våra fotbollsskor och shorts, hahah, innan hade vi likadan randig tröja och skor typ fast hon har svarta och jag har vita, sen jeansen som vi gjorde. Hahaha, sen när vi bytte om hade vi vita fotbollsskor och röda shorts, hahah !! noni hade mjukisar fattar inte att hon inte vart varm ;o , sen när vi började med engelska igen, så orkade itne jag och denise att buta om så vi hade shorts :'D det var juh ändå förfan 27 grader ute :O RENA SOMMAREN, MEN DET ÄR BARA APRIL ? undra hur sommaren kommer att bli ? vad tror du ? vi hade engelska men vi typ bara satt och snakca allihopa t.om läraren... hahaha, så vi fick sluta tidigare, sen skulle vi ha matte, då fick vi hadet ute (A) känner att jag är lite brunare faktiskt!! : ' )
efter skolan gick vi ner till vallen igen och körde, sen skulle jag käka middag i centrum.... kände mig ju inte så fräsch direkt.... hahaha, sen åkte jag mamma och bobban hem och jag duschade (A)! skit skönt (A) sen bytte jag om och packade lite saker och fixade mig sen drog jag hem till ellinor, hon fixade sig sen drog vi till vallen, vi mötte josse först vid ben & jerry's sen drog vi ber till vallen, ellinor hade högtalre med oss så vi spelade fotboll och lyssnade på musik.. skit mysigt. senare kom simon.. när vi väntade på han kommer tim, felix och putte på moppe förbi och vinkade, vi fattade itne att det var dom först, men vi smsa dom och det var det.. Sen typ vid halv 10 satt jag på mig jacka och då frös dom andra ;o jag var varm som fan, kanska för att jag körde fotboll med mig själv(A) hahaha .. sen skulle vi hem och då säger oscar att han är på väg till vallen ? och jag var på väg hem, han ville följa med mig men det gick inte för han kunde bara vara med mig i 45 minuter då.... och det pallade inte jag. . . hehe, sorry gubben annan gång <3!!
sen stack jag och ellinor hem för vi frös (A) så när ja kommer hem så har jag skit ont i vristen från josses hårda jävla stenboll, den var helt svullen!!!! sen hade jag ont på fotentyp vid tårna, och när jag tog av mig strumpan hade jag värsta blåmärket efter skorna, jag har juh 3 pårlor längst fram, ni kasnke har sett dom ? slänger in en bild sen, men iaf, så nu har jag skit ont och kan inte ha min fot i visa ställnignar.... * S U C K * Sen bytte jag om och då vart jag varmare, så nu sitter jag här, :) I morrn ska jag träffa min älskade ''syster'' LOVISA SJÖBECK!! våra föräldrar var tsm för ett år sedan, men vi är typ fort som syskon, lite kul (A) vi har vart ''syskon'' i 7 år... så det är svårt att bara glömma.. Jag tycker det är typ bra att hennes mamma har flyttat till kungsholmen, för då kan jag träffa lollo oftare (A) i morrn ska det tydligen bli varmt igen, funderar på shorts (A) haha, får se, men ska iaf lägga mig på baksidan och sola lite sen i morrn. på kvällen vet jag inte rikigt vad jagska göra, får se :) nu kommer det bilder :D

bild 1 : min outfit idag, randig tröja: H&M
                                          Vit t-short under: H&M
                                          Ljusa byxor: Cheap Monday [ jag har gjort dom nöttta ]
                                          Skor: H&M , skosnörena [rosa och gröna] jittat i garderoben...
bild 2 : man ser inte så mycket men det är Josse, jag och ellinor :)
bild 3 : hahha, shit asso, den bilden är snart drygt ett år gammal! och så kollar ni den under,
bild 4 : hahaha, den är tagen idag!! :P
             [jag vet det ser ut som jag har byxorna långt upp och mormor troser, mendet har jag knappast]
bild 5 : synd att ni inte ser ellinor's min där, hahah !




23 april - videon


23 april

nu har jag inte skrivit på länge... shit, jag suger.... A, jag har iaf inte gjort mycket i veckan som gått... I tisdags gick jag med denise hem, vi skulle fixa två av min byxor så dom blir så där slitna lite här och där ;) skit snyggt vart det iaf :) ! Sen gick vi upp på hennes rum, och jag fastnade flr bubbel town på hennes mobil... ja så där låg jag i hennes säng och spelade (A)... Idag var jag i skolan och sen på håltimmen gick vi ner till vallen, det var jag, denise, ellinor och josse. Men ellinor och josse gick ner tidigare för jag och densie ville köpa glass (A). Sen gick vi ner till vallen och satt på oss våra schtekar glajjor (A) ! Vi var där typ hela håltimmen, senare kom philip och kaninjocke, denise och josse gick till skolan men kom tillbaka på engång ? hahah.. Sen skulle vi ha SO läx-förhör... Det gick väll bra?.. Sen när vi slutat så åkte jag, philip och ellinor hem till henne. Vi gjorde värsta drinkarna fan, glömde ta kort så ni kunde få se.... Men jag kan beskriva(A)
såhär: vi hade 3 stora glas, och sen så la vi i typ 3 stora isbitar var sen hällde vi i päron loka och sedan la vi i frysta hallon (A) För att piffa upp dom så satt vi i små paraply grejer (A) jag hade rosa, grön, guld ellinor hade: röd, rosa och philip fick blå, röd :) ihihih, sen låg vi på studsmattan eller iaf jag (A) haha och chillade och lyssnade på musik. Sen efter någon timme kanske skulle philip åka till cetnrum och käka, så jag och ellinor stannade kvar hos henne och började hoppa studsmatta :) skit kul fan, sen kom ellinors lillesyster vendela med i bilden..
har en video ska försöka lägga in den :) kommer bilder från dagen sen.
Imorrn ska jag vara med ellinor och marcus, men jag vet inte om marcus ska hem sen så jag och ellinor är hela kvällen ? eller om jag åker hem och hittar på med någon annan ? venne riktigt.... får se :) ska försöka blogga om datan är på, men på skoldagen på håltimme ska det köras fotboll !! Har hört att de ska bli 20 GRADER I MORRN!! ska fan ta med mig shorts!! :D
här kommer massa bilder, från idag osv...

bild 1 : philip schteker ;)
bild 2 : ja med min fina drink (A)
bild 3 : ellinor :)
bild 4 : sry gumman, men var tvungen (A)
bild 5 : vendela ska göra en slags volt ? haha...
bild 6 : fotbolls skorna ska på i morrn på håltimmen ;) DÅ JÄLVAR ;)
bild 7 : snart ska det bli blondering igen ;)








puss på alla som läser ;)

19 april


bild som jag gjorde, skriver när jag kommer till mamasen. pussar så länge


18 april

har inte skrivit på ett tag igen...
Jag har inte haft till gång till data. ska försöka skriva i skolan.
Igår var jag me ellinor, läs hennes blogg: http://denner.blogg.se .
Men hon glömde en sak och det var att vi satt och väntade på jonte och leo med......... Men dom kom aldrig.
När jag skulle gå upp och kolla efter dom, stannade jag och pratade med anton lite, och han undrade hur dom såg ut. Då sa jag, jonte har en sån jacka som jonas fast fodrad. och den andra vet jag inte.. Han bah, okehj, har inte sett-...
Sen sa jag hejdå och gick tillbaka ner till värmetrappan, det är typ mitt och ellinors andra hem :P
Hahah, vi fick något jävla skratt damp när vi var med philip och tedde eller vad fan han hette :P ! Usch det var kul det !! :P
Hatar folk som ljugar om att dom är där men är någon annan stanns.. Säg bara sanningen då löser sig allt.
Vaknade i morse me att jag var hgelt slut i kroppen... Mitt lakan låg upp till magen... Jag hade drömt om att jag var ute och orienterade, '' stavning '' det var skit jobbigt. mitt ute i skogen... med någon vet inte vem det var :O
Aja, nu sitter jag på pappas data. För min skärm på min data funkar itne -.-' Jävla skit...
Aja, mitt rum är klart hemma hos mamma nu !! Det är as ballt, jag har bilder på telefonen men jag kan inte ladda upp för jag är inte på min data....... Kommer senare, men det är as balt iaf (A)
Nej nu ska jag hoppa in i duschen tror jag , eller snart iaf (A)

Pussar <3

12 april

Ursäkta mig som ja skriver.. Jag vet.. Jag skriver fel och slarvigt.... Sry..
Aja, nu har jag vart ute och kört moppe en ganska lång stund faktiskt. Jag hatar när man kommer till leran och lös grus. hela moppen bara slirar..... Skit jobbigt.. Aja, igår Nu har jag fått ännu 100kr till i ett påskägg, av min farmor.. TACK!
av pappas flickväns föräldrar fick jag godis en trisslott och brun utan sol. vet inte rikitgt om jag kommer använda den, man ser så konstig ut med den.. Jag tycker det förstör.. När jag kommer hem vill jag sola! Ellinor du får skaffa pengar!! :P
saknar er där hemma, men jag har ändå ganska kul här med, även fast jag ahr haft min damputbrott...
aja, jag funtar på att gå ut och lägga mig i solan, NEJ FAN"!!! Pappa har mina solbrillor i bilen, eller mina, det är teds (aa)
Hahha, aja han är väll borta i 2 timmar till......
Aja, ska geeka mig med annat nu, pussar :)

11 april

Jag hinner inte skriva så mycket för jag är på landet, och är oftast sysselsatt hela tiden.. Ska snart ut och jaga påskägg tror jag ? Sen ska jag köra lite moppe... saknat det.. Min mobil och min ipod är helt knasiga. Min mobil återställde sig här om dan.. Vissa kontakter försvann och alla ord och smilisar försvann.... Min ipod låser sig och då måste jag vänta tills den laddat ut helt, sen ladda den sen lyssna på den... Så jag fick lyssna på min mobil när vi åkte upp hit..
Saknar ellinor och pojkarna, det är roligare att vara med er än att var hära.. även fast vi inte har något att göra ibland, så är det roligare att vara med er då.. Saknar er andra med, ni behöver inte oroa er ! Det är sjukt, min pappa köpte Desperate housewives spelat till mig!! så jag kan hålla mig sysslesatt ?.. haha, måste prova det nu..
Har redan fått 300kr i påskägg, först av mamma för att jag kommer inte träffa henne under hela påsken, då låg det en 100kr där och godis. sen fick jag av pappas tjej's föräldrar 100kr och godis, och så kom pappa upp i morse när jag precis vaknat med ett påskägg och där låg det godis och 100kr. TACK SÅ MYCKET!!

nej nu ska jag spela spelet (A)

PUSSAR <3

8 april

Igår hände det lite mera saker.. När jag var hos hästen så skulle jag rida ut medans det var fint väder! Jo jag han typ 300 meter, sen så stegrade sig min häst och skit och gick halft omkull, så jag ramlade av, och jag kan säga att det var tur att jag rullade undan annars hade jag fått en 450 kg häst rakt i fejjan! NAJS!! Tur så kommer mamma och bobban med bilen innan öppna fältet börjar så dom får tag i honom, jag hamnade som tur var i gräset som är skit mjukt men på axeln, har lite ont fortf men skit i det :) ! Sen satt jag upp igen och red vidare. Asso jag trodde jag skulle dö. först var det skit fint väder det värmde som fan, sen när jag ska rida tillbaka så kommer värsta dimman och blåsten och hela skiten det var minusgrader där också ... Jag höll på att frysa ihjäl.
Sen när jag kom hem fixade ja till mig lite och sen så stack jag ut och träffa ellinor och felix & CO'.
Hahah, vi fick åka moppebilen, trodde jag skulle dö fan! hahha, skit kul var det iaf!! Skjutss hem med (A)
 

Nu sitter jag här hemma hos ellinor, jag kom direkt från moppe kursen. Jag var svin hungrig så vi åt lite (A)
nu pratar hon med felix, innan var det jag som gjorde det och ellinor gjorde typ sagor med påskgrejerna :S ?! KNAS!!!
Hahaha, ska hem vid halv 4, ska till stallet, sen hem duscha sen ut igen, för jag åker ju till värmland i morrn, hoppas jag kan vara ute en stund efter kursen och träffa ellinor och felix och dom. pappa du får komma hem efter jobbet, ta inte ledigt(A) Hahjaha, jag vet att du läser  :P
Nehj nu ska jag kolla runt på andra sidor lite (A)

PUSSAR PÅ ALLA ! :D

Ellinor Zucker <3

7 april - bilder från idag!


Inte från idag, men josse har tagit :)

7 April

dålig uppdatering igen, men orkar inte sitta vid datan hos mamma... Är ute eller hos hästen. har typ inte tid.
Äntligen är det lov!! Fett skönt :)
Jag och ellinor har vart hela helgen och i måndags, det blir vi ikväll me :)
I lördags åkte jag och denise till Farsta, hon skulle köpa en klänning. Själv fick jag inget med mig hem :o
På kvällen var jag med ellinor, vi hade vart i sickla typ 5 minuter, sen så stack vi till tyresö igen. För felix sa att dom var på donken..... Men det var dom inte. Så när bussen var vid bollmoraberg, hoppade en as söt kille på :)  Simon :P Hahah.
Sen när jag och ellinor var vid donken och ringde felix sa dom att dom inte kommer.... .Sen ringde vi simon för vi frågade en om han hade hans nummer. senare bestämde vi att vi åker upp till ringen. För simon är där. Vi åkte upp och träffar dom där. Sen sticker jag och ellinor tillbaka till centrum för dom skulle ''dra'' När jag och ellinor sitter i centrum och väntar på bussen kommer dom igen!! :P Hahaha, det var lite kul :P Sen kom bussen och vi åkte hem. I söndags så vet jag itne vad jag gjorde fört på dan ! hahah !  på  kvällen sen träffade vi Felix, tim, viktor, han med konstiga håret och ''putte'' dom var typ as blyga :S förutom viktor och den andra med konstiga håret! :P haha, så jag gick ut hela tiden och snacka med dom medans ellinor och simon satt där inne. Haha, när dom drog sen så gick jag ellinor och simon och kolla bussen. Så ropar Stajf, vi hälsar. och hon ser simon. Hon frågar ooh, vem är snyggingen ?! Vi bah, simon. så skaka hon hand med han! Hahah, världens skönast kommentar!! :P Sen så stack vi hem. I går alltså måndag, så stack jag och ellinor till älta för att träffa felix & CO'. Vi var där vid ett, vi stack till älta IP en stund, sen till pizzan där viktor och den andra med håret och jimmy? skulle käka. Efter det skulle felix till sickla och göra något och viktor skjusa han i hans moppebil, han kör som en galning!! HAHAH !! skit roligt :P !! sen satt jag och ellinor och vänta en timme, för dom andra taggade... Felix och viktor kommer en timme senare. Vi sitter vid busshålplatsen en stund och solar oss. ''putte'' med hans brytnafot och hans kompis som skjusa han kom på moppen, och ''putte'' kastade in en öppnad kolla! det stänkte som fan men vi fick itne på oss något. När vi sätter oss på ándra sidan så kommer dom igen, och kastar. HAHA!! Ellinor och felix fick på sig! jag klara mig (A) HAHA!! Sen stack vi hem. Jag var tvungen att åka till min häst.. Så jag åkte tillbaka till älta igen för att komma till min häst... Sen när jag kom hem, ville ellinor ut och träffa dom igen, vi stack ut ett tag, mötte dom klockan 9 utanför ica, sen så gick alla in förutom jag, ellinor och viktor. viktor hoppade in i sin bil, jag gick och knacka på rutan och hoppade in, alla kom och vi försökte få med oss ellinor, men det gick inte, så vi låste bilen och satt där när alla var utanför och ville komma in ! HAHAH! Sen så öppnade vi och felix trängde sig in i mitten i mitt knä och se kommer tim och sätter sig bredvid mig. Felix sa att den grejen han hade i hande var munspray, och så spraya han rakt i mitt öga, för han fick munspray tidigare av mig, och det var munspray. Men det han spraya var FUCKING PARFYM!! jag höll på dö!! Mitt öga sved det brann och det rann .. Gjorde så jävla ont.. Sen så gick thim och felix ut. Viktor startade bilen och körde iväf, innana sa han att han skulle köra mig till älta . hahah, men han drev med dom andra. så vi åkte bort där ifrån. sen kör han i fel riktning på parkeringen för jag trodde han var seriös. jag bah men du kör i fel riktning!! Han bah, men lugn jag ska köra tillbaka :D !!  jag bah, aha (Y) hahah !
När vi kommer tillbaka, säger dom oj det gick snabbt! han bah, jah vad fan , hon var fett imponerad av min 60'tums tv och huset!! Hahaha, jag höll på dö av garv!!  Jag och ellinor gick och satt oss på ett räcke utanför ica som är massa buskar runt om och en fontän, ellinor säger, lina kommer du ihåg när vi ramlade ner här samtidigt!! haha, jag garvade! haha
Sen kommer felix och puttar ner ellinor, och jag reser mig men han är mycket starkar än jag så han drar mig tillbaka! hahah!! Så jag håller i han när jag ligger typ 2 dm från marken,då släpper jag för han drar sig undan. och jag hamnar på stenarna snacka om att min axel gjorde ont... Sen så satt han sig vid ellinor för hon hade rest sig upp, sen kommer jag och puttar ner han, hahah!! PAY BACK!! :P Han fick typ värsta flippen!! jag vart skit rädd :O tog ''puttes'' kryka men felix var itne rädd för den, och felix tar tag i mig, men då kommer thim så han börjar jaga honom, PUUH!! Hahaha, Sen efter sen stund skulle dom dra. Så jag och ellinor stack till gårn. Ena tjejen undrade vad jag gjort med ögat, jag sa att en kompis hade sprutat parfym i ögat.. haha.. Sen kom tommy och samuel, men vi skulle typ dra då. Mitt öga bara rann och rann och rann. det såg ut som att jag grinade. När jag kom hem så hjälpte mamma mig att spola ögat med någon skit.. Det hjälpte (A) Sen duschade jag och la mig i soffan, det var reklam och jag somnade... Jag vaknade inte förens klocka 5 på morron och undrade varför fåglarna kvittrade mitt i natten och vad klockan var? jag kolla på klockan och den VAR 5!!! Jag sprang ner till mitt rum och la mig, mamma skulle liksom upp 45 minuter senare (A) hahah, jag somnade om och sen ringde klockan på 8.. Jag skulle på moppe kurs 9:30. Träffade en jätte snäll tjej Nicole, där :) Skit kul hade vi. Vi skulle egentligen ha kört idag 14:40...... Men nu ska vi istället köra den 12 MAJ!! Men då är det Nicole's födelsedag :) hahah!!
Aja, snart kommer pappa hem och vi ska kolla på färg till mitt rum som matchar teppetern jag köpt!! Mamma ska fixa det när jag är på landet från torsdag till måndag ;)  Fett snyggt det kommer bli!!!!!!!!!
Senare ska ja vara med ellinor, vi ska typ träffa felix & CO' igen :) Det är så jälca kul !!


PUSSAR PÅ ALLA SOM LÄSER!

3 april

vanlig skol dag idag.. Har suttit vid scenen och shteckt :)
Nu sitter jag hemma hos TED THORIN TÅRTANSSON (A) med denise, ted, pjons, antonio och ralle.
Vi ska senare till stan och möta upp jassi och lelle, sen ska vi käka i kungshallen är det typ bestämmt. och senare är det BIO!1
TO FAST TO THE FURIOUS!! ''stavning'' Haha, skit tagad,
Jag och nis satt oss vid teds macdat och tog bilder, lägger upp några på slutet :)
Igår var mamma inte hemma, det var bara bobban och jag. Vi kolla på film och smarrade lite ostbogar !! :)
Men nu ska jag vara lite social mot dom andra !!

Pussar :)
bild 1 : Jag och Denise.
bild 2 : Jag och Denise.
bild 3 : Jag och Denise. ( checka in Denise ögon :) )
bild 4 : Jag (a)
bild 5 : Jag och denise shtecker (A)
bild 6 : Fin bild på mig och Denise.
bild 7 : På min älskade bardomsvän TED THORIN TÅRTANSSON!!! LOVE U !







1 april

SHIT DÅLIG UPPDATERING!! JAG LOVAR JAG SKA SKRIVA MERA, MEN JAG HAR VARIT TVUNGEN ATT PLUGGA... OCH HAR INTE SUTTIT VID DATAN NÅGOT... !!!! FORTSÄTT LÄS!!!

har inte direkt något skämt.. varför ska man driva om saker ? Är det äns kul :S ?
Aja, jag har haft prov idag.... på 23 frågor!!!!!! :O Gjorde alla VG-fråger med för det är sista gpngen vi har det ämnet... Men självklart har man inte hjärnan med sig på sluet så man glömer skrva vad linserna kallas... Och man får ju inte gå tillbaka och ändra heller... SUCK!!!!! Aja, idag gick jag hem till ellinor en stund efterskolan, emelie var med. are we friends ? bec i don´t know ..
Jag fick damp på idrotten för att ingen körde seriöst på vollybollen och jag hatar sånt När dom står och bara oj bollen kom ska jag ta den? sen skrek jag lite på laget och dom gjorde som jag sa sen :) Hahah, som förut en gång. Jag råkade precis skrika när våran lärare precis slutat prata : RÖR PÅ ER DÅ FÖR FAN!!! Han bah; Ja så kan man också peppa sitt lag... Jag bah, hehe. Menmen , som lyssnar ju :)
nej nu är mamma på cpe humör ingen måste sluta skriva och lägga mig i sängen, men kommer ändå inte kunna sova. är pigg?! Hahah, får väl ligga där och messa och mysa med kissen :D

Godnatt alla ! :)

RSS 2.0